RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 3. august 2016

Võtame Merkeli vastu meeleavaldusega!

Alliks: Facebook

8 kommentaari:

Unknown 3. august 2016, kell 17:44  

Mis se merkel siis halba ka eestile on teinud ehk valgustate ka ennem kui inimesi üles kutsute

Anonüümne 3. august 2016, kell 19:03  

Sa, Margus, olid viimase aasta vist talveunes?

Unknown 3. august 2016, kell 19:20  

Nu kui olin talveunes siis ma just äkki vajakski pisut valgustamist et mis halba siis eestile tehti???

maks 3. august 2016, kell 20:13  

Merkel ei esinda ei Saksamaad ega Euroopat
vaid on USA huvide esindaja sülekoer Euroopas. Saksa Willkommen Politik tähendab Saksa kõrgtehnoloogiate hääbumist ja sellega ka Euroopa allajäämist Aasia tiigritele (Hiina, Jaapan, L-Korea , Taiwan , Singapur). Seega Euroopa vaesub ja pinged suurenevad. Kultuur hävineb, afrikaniseerub.

Unknown 3. august 2016, kell 20:51  

Kas on mingeid kindlaid fakte et on USA esindaja?? Ja mis puutub meeleavaldusse sellise põhjendusega siis tundub kuidagi lame ja naljakalt häbistav tegevus.Kui meelt avaldada siis peaks seda tegema eesti hinna poliitika vastu või peaks meelt avaldama riigikogu vastu kes raiskab niimoodi raha nagu eestis oleks 5 miljonit maksumaksjat.

Anonüümne 4. august 2016, kell 00:54  

taevake las see troll magab edasi Mida parem Merkel ei ole meile teinud?
Rahvas on EESTIS vaesunud ja maksame Kreeka kaudu 160 miljonit iga kuu võlga , kellele Prantsusmaa mijardäridele panga omanikele. Nüüd tehti uus süsteem , et enam rahvas ei kuuleks ,siis nüüd antakse pankadele otse ja vastuvõtja on üksikisik panga omanik . Enne läheb Jumala päev looja kui ma siia üles jõuan kirjutada mida Merkel on teinud See objekt on kurat seelikus. Küll sa näed et sarved on peas tule vaatama

Anonüümne 4. august 2016, kell 13:08  

Merkel on Saksamaa ja Euroopa reetur oma pagulaspoliitikaga, nüüd ta ei julge enam vast tõkestada pagulaste voogusid, kartes Euroopas olevate parasiitide mässu! Merkel kirjutab 100% alla TIPP leppele (kui see pole piisav tõestus olemaks USA lits, siis mis veel?!). Need, kes austavad teda, mingu koos teemaga Araabiasse või Aafrikasse, ja võrrelge külalislahkust! Meil on vaja iseseisvat Eestit, riik, kes austab rahva tahet ja säilitab meie kultuuri! Globalism toimib igatahes nii või naa, kuid vägisi peale pressitud globalism ei toimi - las areneb oma teed pidi. Lisaks on vast Euroopa destabiliseerimine suurema pildi plaan uute kordade loomiseks.

Üleaia Andres

Anonüümne 4. august 2016, kell 22:24  

Ats mis p...a sa ajad? :D



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP