RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 2. september 2016

Aita valida Eestile presidenti!

Eesti presidendiks ei tohi saada kartellierakondade käepikendus. Teie saate aidata kaasa sellise presidendi valimisele, keda rahvas väärib!

 Sel nädalal õnnestus Konservatiivse Rahvaerakonna häälte abil ära hoida kartelliparteide tagatubade skeemitamine Riigikogus, mille eesmärgiks oli teha presidendiks Reformierakonna auesimees Siim Kallas. Valimised lähevad nüüd valimiskogusse, mis toimub 24. septembril Estonias. Nagu teate, on Konservatiivne Rahvaerakond seadnud just valimiskogus presidendikandidaadiks üles mind.

Meie erakond on kindlalt veendunud, et Eestis peab presidenti saama valida rahvas. Valimiskogu ei ole küll otsevalimine, aga see on siiski rahvale lähemal ning igal inimesel on rohkem võimalusi tulemusi mõjutada.

Olen veendunud, et Eesti vajab presidendina inimest, kes ei lähe Kadriorgu õpipoisiks, vaid on küps ja kogenud nii sise-, välis,- kui ka julgeolekupoliitikas. Parlamendi riigikaitsekomisjoni esimehena olen süvitsi kursis meie riigikaitse teemadega. Töötasin 1990. aastatel Eesti Välisministeeriumis, minu viimane ametikoht seal pärast neli aastat kestnud suursaadikutööd Moskvas oli poliitika asekantsler.

Erakonna esimehena olen viimasel kolmel aastal Eesti korduvalt risti-rästi läbi sõitnud, kohtunud kohalike inimeste, ettevõtjate, kodanikuaktivistide ja omavalitsusjuhtidega. Tean inimeste rõõme ja muresid nii suuremates kui ka väiksematest linnades-külades.

Olen poliitikas ainult seepärast, et mul on mure eesti rahva tuleviku pärast. Soovin, et meil oleks siin hea elada nii vaimselt kui ka aineliselt. Et meie rahvas ei sureks välja ega jookseks laiali, vaid pöörduks kasvule. Et meie ilus keel ei hääbuks, vaid selles keeles kirjutataks raamatuid, loodaks laule ja tehtaks teadust. Et meie kultuur ei pihustuks globaalsetes tormituultes, vaid annaks meie järeltulijatele ka saja aasta pärast põhjust endale rinnale taguda, et eestlane olla on uhke ja hää. Tean, et samamoodi mõtlevad sajad tuhanded rahvuskaaslased.

Kuidas saate Teie presidendi valimistel kaasa rääkida?

Igaüks meist saab presidendivalimiste tulemust mõjutada, kui võtate ühendust oma kohaliku valla või linna volikogu liikmetega ning annate neile teada oma eelistusest. Uskuge, kohalikud volikogu liikmed kuulavad kohalike inimeste arvamust ning see kindlasti mõjutab nende otsustust.

Volikogud peavad 17. septembriks otsustama oma valijamehed, kes asuvad presidenti valima. Lähipäevadel ja –nädatel toimuvad Teie kodukohas volikoguistungid. Kui Teil vähegi võimalik, minge istungile kohale, et väljendada rahva tahet. Panen Teile südamele, et see toimuks viisakalt ja korrektselt, saadikutel tuleb lasta oma tööd teha.

Omalt poolt luban, et jätkan järgnevatel nädalatel kampaaniat valijameeste usalduse võitmiseks. Ärge imestage, kui te seda meie peavoolumeediast ei näe – minu kandidatuuri mahavaikimine või mahategemine on veelkordne kinnitus sellest, et suurt osa Eesti meediast ei saa usaldada ega uskuda. Võin aga lubada, et kampaanias on konkurentidele varuks mõnigi üllatus.

Hea toetaja!

Eestile presidendi valimine ei saa ega tohigi olla lihtne. Inimene, kes meie riigi kõrgeimat ametit hakkab kandma, peab läbima tiheda sõela ning tegema ära tohutu töö. Ent pingutus ei saa seista ainult ühe inimese õlgadel, vajame paljude abi ja toetust. Just seepärast julgen teie poole pöörduda veel ühe abipalvega. Nagu isegi mõistate, on valimiskampaaniad väga kulukad. Igasse valda ja volikogusse oma sõnumiga jõudmine on seotud märkimisväärsete väljaminekutega. Lähinädalatel on erakonnal ette näha olulisi rahalisi kulutusi. Seetõttu olen isiklikult ülimalt tänulik, kui lisaks oma volikogu liikmetega suhtlemisele leiate võimaluse toetada erakonda ka annetusega. See on vajalik, et hoida ära kartellierakondadele sobiva mugavuskandidaadi sokutamine riigipea toolile.

Ehk on Teil võimalik teha annetus 5 euro või 10 euro ulatuses? Võib-olla võimaldab Teie rahaline olukord aga 25 euro, 50 euro või isegi suurema summa annetamist? Me oleme väga tänulikud iga toetuse eest!

Ärge unustage, et kuigi Konservatiivne Rahvaerakond saab toetust riigieelarvest, on teiste erakondade riigieelarveline toetus kordades suurem ning nende kasuks on pandud tööle ka peavoolumeedia. Tegemist ei ole võrdse võitlusega! Õnneks saame olla kindlad, et meie ühises võitluses kuulub meile suurema osa eesti inimeste toetus, tänan teid selle eest. Iga summa, millega saate meie kampaaniat toetada, on väga tänuväärne ning leiab kohest rakendamist võitluses selle nimel, et Eesti saaks endale presidendi, keda meie rahvas väärib.

Annetuse saate teha erakonna arvele:
SEB pangas:
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
EE301010002019895003

LHV pangas:
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
EE677700771001338916

Annetuse selgitusse märkige kindlasti ka oma nimi ja isikukood, seda nõuab meilt seadus. Ilma isikukoodita annetust peetakse ebaseaduslikuks annetuseks, mida erakond ei saa kasutada.

Tänan Teid südamest toetuse eest!

Lugupidamisega

Mart Helme
Konservatiivse Rahvaerakonna esimees ja presidendikandidaat

Allikas: Saadud meili teel



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP