RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 1. september 2016

MATTI ILVES: KIRI RIIGIKOGU LIIKMETELE

Saatsin teisipäeval 30. augustil kõigile Riigikogu liikmetele järgmise kirja:

Tere!

Nagu nüüd on selgunud, on meil vaid üks presisendikandidaat, kes julgeb rahvale rääkida tõde ja ilmselt seepärast teda ka teataval määral ignoreeritekse. Saadan teile ühe "Objektiivi" toimetuse poolt tehtud video, kus räägib Mart Helme: https://www.youtube.com/watch?v=6thgRi7CVyc


Varem või hiljam tuleb tõde päevavalgele ja rahvast ei õnnestu võimuparteidel igavesti petta. Eestis on juba päris tõsiseltvõetav alternatiivmeedia ja ka nn. suur meedia kipub libisema valitsuse kontrolli alt! Võite kindlad olla, et seda moraalitut liberaaldemokraatliku ideoloogiat ei õnnestu teil rahvale igavesti koos globalistide abiga peale suruda. Vähemalt järgmiste Riigikogu valimiste ajal on tulemused tõe võidukäigust juba näha.

Lugupidamisega,
Matti Ilves

Sain ka ühe sotsi vastuse Riigikogust, Jaanus Marrandi:

Tere!
Tegelikult ei ole Mart Helme presidendikandidaat. Nagu on teatavaks saanud, siis ei ole lootust teda isegi valimiskogus üles panna, sest ei ole 21 valijameest leida, kes seda teha tahaksid. Teadaolevalt käivad isa ja poeg mööda riigikogu ja kauplevad, et kas keegi teistest erakondadest ei tuleks appi, et saaks valimiskogus Helme üles panna. Seni pole leitud.
J.M.

Siin J.M. eksib, sest Mart Helme on Riigikogu erakonna EKRE ametlik presidendikandidaat, kas seatakse üles valimiskogus. Samuti ei ole õige see, et ei leita 21. valijameest kes teda toetaksid. Tuletan meelde, et konservatiividel on paljudes omavalitsuste-valdade volikogudes valimisliitude saadikuid, kes Mart Helmet toetavad. Ning tegelikult ei ole osa valijamehi parteidega seotud ja samuti võivad toetada M.Helmet.

2 kommentaari:

maks 1. september 2016, kell 22:36  

Eesti president saab ametisse ainult
Kentmanni uulitsa kinnitamisega. Rahvuslasi ei kannata USA president kui valitsus silmaotsaski. Mart Helme on USA silmis paaria. Ennem saab Helme toetust venelastelt kui EL i poolt ja USAst.

Anonüümne 2. september 2016, kell 22:32  

Paistab, et paariaks peetakse kogu eesti rahvast, mitte Helmet üksinda. Ja seda lubab endale käputäis tõusikuid, kel õnnestus end võimule istutada .Ja ilmselt ka võõramaalaste tugeva soosingu tuules.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP