RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. jaanuar 2017

ERUKINDRAL: Terroristide saabumine on ilmselge, küsimus on vaid selles, palju neid saabub


Erukindral Ants Laaneots tõi seninägematut sisserändevoolu ja terroristide saabumist kommenteerides välja tõiga, et praeguses kaoses on süüdi Euroopa Liidu juhtkond, mis käitub kui peata kana.

"Probleemi tagajärgedega maadlemise asemel tuleb tegeleda selle põhjustega. On ilmselge, et Brüsselis ei mõisteta - see põgenikelaine ei jää viimaseks. Euroopa vastutulelikkus migrantidele annab veel suuremale osale Aafrika, Lähis-Ida ja teiste vaeste regioonide elanikele kindlustunde, et siin võib leida "tõotatud maa"," oli Laaneots veendunud.

"Juba on väljaarvutatud, et EL-i praeguse poliitika säilides on aastaks 2030 siin ligi 52 miljonit muslimit, mis on juba 10% kogu ühenduse elanikkonnast. Sellest saab tõsine katsumus meie heaoluühiskonnale ja võib vabalt tuua sellele lõpu," hoiatas erukindral.

"ÜRO andmetel on Vahemere kaudu saabunud 366 402 sisserändajat, suurem osa neist on muslimid. Umbes 40% on Süüriast, Afghanistanist, Iraagist sõja jalust põgenenud, kõik ülejäänud on kodumaalt lahkunud paremat elu otsima," märkis Laaneots.
"Suurem osa Euroopasse tulijatest on noored ja tugevad mehed. Tekib küsimus, kes nad on ja milleks siia tulid? Seda, et nende seas on pühasõdalasi, kinnitavad nii Briti kui ka teised allikad. Nii et terroristide saabumine on täiesti ilmne. Küsimus on vaid selles palju neid on?" küsis erukindral.

"Sama Briti allikas teatas ka, et Euroopasse saabunud terroristide ülesanne on kättemaks Ameerika Ühendriikidele ja nende liitlastele, kes osalesid õhurünnakutes Islamiriigi (ISIL/ISIS) vastu," lisas sõjaväeekspert.

The Sunday Express teatas viitega allikale ISIL-i ridades, et koos sisserändajatega on praeguseks Euroopa Liitu juba saabunud üle 4000 terroriorganisatsiooni võitleja.

Kindrali soovitused Brüsselile:
 
1)         esiteks sulgeda piirid, saata Vahemerre sõjalaevad ja võtta tarvidusele teised hädavajalikud abimeetmed;
2)         alustada läbimõeldud ja koordineeritud võitlust rahvusvaheliste kuritegelike gruppidega, mis tegelevad inimkaubandusega Euroopas;
3)         luua Euroopasse pääseda soovijatele filtratsioonilaagrid, et teha kindlaks nende taust ja minevik;
4)         anda Euroopas elamiseks õigus vaid sõjapõgenikele, mitte kerge elu otsijatele, nn mugavuspõgenikele;
5)         kaasta probleemi lahendamisesse ÜRO ja teised rahvusvahelised organisatsioonid;
6)         saata viivitamatult tagasi kõik ilma mõjuva põhjuseta Euroopasse saabunud illegaalid.

Allikas: http://www.pealinn.ee/koik-uudised/erukindral-terroristide-saabumine-on-ilmselge-kusimus-on-vaid-n151952

5 kommentaari:

madis 16. jaanuar 2017, kell 13:41  

see ants on paistnud võlts tegelane. reformierakond, sõja õhutamine ja nii. selline väljahõige paneb inimest natuke paremini hindama.

Harri 16. jaanuar 2017, kell 16:00  

Need soovitused ei ole enam täidetavad
"Diplomaatiliselt" neist lahti ei saa. Lühidalt öeldes tuleb suur kaos ja siis lõpp kõigele.

Anonüümne 16. jaanuar 2017, kell 17:42  

Kuldsed sõnad. Kindral on üsna hästi kirjeldanud probleemi olemust. Küsimus on vaid selles, kas nü. "peata kanad" on tõesti ilma mõistuseta kanad või läheb kõik "nii nagu peab"?

Silver Suvisild 16. jaanuar 2017, kell 19:08  

"Mis raibe täna, see raibe homme".

Anonüümne 16. jaanuar 2017, kell 19:15  

oi seda laaneotsa. kust tuul sealt meel. pealegi ega see aita. juba brexitile mittereageerimine näitas selgelt, et brüsseli paksud ei taha muutuda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP