RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 6. jaanuar 2017

Martin Helme: stalinistlik ja rahvusriiki lammutav hariduspoliitika on tagasi

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond mõistab hukka haridusministeeriumi katsed hakata koolides tegema multikulti-propagandat ja õõnestama rahvusriigi ideaale, ütles Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Riigikogu fraktsiooni esimees Martin Helme.

„Praegune valitsus näitab, et hariduspoliitika pole nende jaoks mitte laste harimine, vaid ideoloogiline kasvatustöö. Eile saime teada, et haridusministeerium õhutab koolides mängima pagulasteemalisi rollimänge, mille eesmärk on suurendada leplikkust immigrantide Eestisse paigutamise vastu ning näidata noortele, et nende vanemate arusaamad immigratsioniküsimustes ei pruugi olla need kõige õigemad. Tegemist on stalinistliku hariduspoliitika tagasitulekuga Eesti koolidesse,“ ütles Helme.

„Kui ministeeriumi nimel kõnelenud ametnik annab avalikult mõista, et vanemad ei pruugi rääkida pagulaste ja immigrantide kohta tõtt, siis on tegemist katsega pöörata lapsed oma vanemate vastu. Ka Nõukogude Liidus püüti ässitada lapsi oma emade-isade vastu, et puhastada ühiskond kodanlikust elemendist. Nagu näha, elab legend oma isa tapnud pioneer Pavlik Marozovist tänapäeva haridusametnike ja -poliitikute peades edasi. Aeg on muutunud, aga eurosotsialistide kihu kujundada uue ajastu inimest pole verise lähiajaloo kiuste kuhugi kadunud.“
Helme sõnul väärivad tähelepanu ka kultuuriministeeriumi kultuurilise mitmekesisuse asekantsleri sõnad, et riigi eesmärk ei ole sisserändajate suhtes juba negatiivselt meelestatud inimeste ümberveenmine, vaid jõudmine nendeni, kel selge arvamus veel puudub, või kellele lõimumine meeldib.

„Enam ei püüta isegi varjata, et multikulti pähemäärimine haritud ja elukogemusega inimestele on lootusetu üritus ning sestap võetakse ette propagandale kõige haatavam sihtrühm ehk meie lapsed. Sellise hariduspoliitika pikem siht on selge – valmistada ühiskonda ette uute immigrantide vastuvõtmiseks ja rahvusriigi lammutamiseks,“ ütles Helme.
„Mitte mingil juhul ei tohi lapsevanemad leppida sellega, et koolid hakkavad vastu töötama peredes valitsevatele väärtushinnangutele ja õõnestama lapsevanemate usaldusväärsust laste silmis. Ka ei tohi me leppida sellega, et koolid muudetakse multikulti-ideoloogia kasvulavaks.“
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kavatseb esitada pagulasteemalise propaganda kohta arupärimise haridusministrile.

UU

Loe lisaks:
Riik soovitab koolidel pagulastemaatikat õpetada avatud akendega pimedas ruumis
Multikulti ajupesu Eesti koolides võtab tuure üles

Allikas: http://uueduudised.ee/poliitika/martin-helme-stalinistlik-ja-rahvusriiki-lammutav-hariduspoliitika-tagasi/ 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP