RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 17. jaanuar 2017

MATTI ILVES: EESTI IIBEPROBLEEMI LEEVENDAMISEST, MITTE AGA LAHENDAMISEST

"Postimees" kirjutas: "Vahetult enne aastavahetust sündis Eesti erakondade rahastamises pretsedent, kui kaheksa suurettevõtjat annetasid üheskoos parteidele 800 000 eurot. Raha on nende väitel tänutäheks kauaoodatud otsuste eest Eesti iibeprobleemi leevendamisel."

Just nimelt iibeprobleemi aitab see valitsuse poolt eraldatud raha lastega perekondadele vaid leevendada, mitte aga lahendada. See raha, ei aita negatiivset iivet tõsta märkimisväärselt ja meie rahvas jätkab endiselt väljasuremiskursil. Seda on näidanud juba Lääne-Euroopa kogemused. Kõikjal Euroopa Liidus on iive negatiivne, väljaarvatud väljaspool liitu asuv Island.

Sest tähtsam kui raha, on just ühiskonna moraalne hoiak ja käitumine, mis soodustab laste sündimist. Moraalitus E. Liidus ja Eestis on tehtud aga kõik, et meil ei sünniks palju lapsi, sest löögialla on sattunud perekond kui selline ja propageeritakse nn. vabaabielu ning ka mitmeid perverssusi.
Varro Vooglaid kirjutas, et Tervise Arengu Instituut ei ole ei ole viinud läbi ega toetanud ühtegi perekonnakeskset eluviisi propageerivat kampaaniat.

Eestlaste väljasuremist ei saa peatada vaid mõne üksiku abinõu kasutuselevõtmisega, nii kui valitsus ja ka kõik kartelliparteid seda teha proovivad. Mitte üheski lääneriigis pole need andnud tulemusi, tähendab, et ainult rahaga lapsi ei osta, kui rahale ei lisata ka moraalseid komponente. See vajab komplekset lähenemist:

1.Väljaastumine Euroopa Liidust, mis on manduva tsivilisatsiooni osa
2.Otsustav lahtiütlemine moraalitust liberaaldemokraatiast ja uuest inimõigusest - "õigusest tappa", abordid.
3.Sundtoleransi propageerimise lõpetamine, segarassilised abielud mõjuvad inimkonnale uusimatel teadlaste andmetel hävitavalt
4.Vabaarmastuse ja pornograafia leviku piiramine
5.Teha lõpp ülemäärasele naisõiguslusele, taastada looduslikud soorollid
6.Perekonna maksimaalne tugevdamine ja pereväärtustest lugupidamine
7.Põllumajanduses tuleks taastada peretalud, kuna need on üks rahva kasvulava

Ja alles nüüd tulevad mitmesugused toetused:

8.Lastetoetused puudustkannatavatele peredele
9.Toetused üksikemadele ja vanema kaotanud lapsele
10.Suurperede toetused
11.Muudetud emapalk

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP