RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 19. jaanuar 2017

Nõmme TV: Soomes mõisteti noorpoliitik süüdi vihakuriteos

Noorpoliitik, kes ütles, et "Kõik moslemid ei ole terroristid, aga kõik terroristid on moslemid" mõisteti süüdi vihakuriteos ja tehti ettekirjutus mõtteavaldus kustutada. Kommunistlik kurjus on tagasi ja muutub iga päevaga aina kurjemaks. Siinkohal tasub meelde tuletada, et samal ajal käivad nn sallvisulased neile ideoloogiliselt vastukarva olevate inimeste vara raudkangiga puruks peksmas ja kuulutavad, et mittesallivuslased tuleks tappa, ent sellele vaadatakse läbi sõrmede.

2 kommentaari:

Anonüümne 19. jaanuar 2017, kell 16:19  

Tänase läänemaailma kaks suurimat ohtu on "poliitkorrektsus" ja islam. Vasakpoolsed liberaalsed utopistid (sisuliselt peaaegu äärmusvasakpoolsed) on praktiliselt suukorvistanud enamuse lääne ühiskonnast. Inimesed elavad hirmus ja ei julge enam avalikult kahtluse alla seada paljusid peavoolu poolt heaks kiidetud protsesse ja tõekspidamisi, sest sellele järgnevad repressioonid nagu tembeldamine rassistiks, vihakõnelejaks jne. millega kaasneb tihtipeale ka töökoha kaotus. Praktiliselt puudub demokraatlik diskussioon mitmete aktuaalsete teemade puhul.
Mis aga puutub islamisse, siis pole siin tegemist ainult religiooni vaid komplektse poliitilise süsteemiga.
Islam sisaldab peale religiooni ka seadusi(šariaadiseadused), tavasid ja kõiksugu juhiseid igapäevaseks eluks. Islam ja demokraatia ei ole mingilgi moel ühildatavad. Demokraatlikud normid on inimeste poolt inimestele kehtestatud seadused. Islami järgi ei ole aga kellelgi peale jumala õigust kehtestada inimestele seadusi. Kui olemas olevad seadused lähevad vastuollu šariaadiseadustega, siis on viimased ülemuslikud. Ei ole olemas sellist asja kui mõõdukas islam.
Küll on enamus moslemitest nn. mõõdukad moslemid, kes järgivad islami valikuliselt kooskõlas demokraatlike normidega ja on väga toredad ja sõbralikud inimesed. Seega tuleb kriitiliselt suhtuda islamisse kui poliitilisse doktriini.
Kes on tutvunud islami algallikatega nagu koraan, hadithid ja sirad, see teab, et ISIS ei tee igapäevaselt midagi, mis poleks neis juhistena kirjas. Igasugune tõlgendamise jutt on puhas demagoogia ja paljudel juhtudel ka teadlik vale. Tuleb kindlasti ka endale teadvustada, et islami järgi on moslem kohustatud valetama, kui see tuleb kasuks islamile ja selle levikule ehk teiste sõnadega ei tohi ta tõtt rääkida kui see peaks kahjustama islamit.

Anonüümne 21. jaanuar 2017, kell 03:39  

Jah, suur hulk enamusest mängib selles absurditeatris kaasa -suurkorvistajad ja AHISTAJAD ON IKKA OMAD RAHVA SEAST -JÕU- JA KORRAKAITSEVÄED -IKKA LIHTSAD ja HEAD INIMESED,aitavad käputäiel ülbaritel maha litsuda kogu rahvast.Lipitsejad ja kaasajooksikud...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP