RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 1. jaanuar 2017

Urmas Espenberg: sõelataoline Schengeni viisaruum on islamiterroristidele otsekui taevamanna

Tundub, et paljukiidetud vaba liikumine Schengeni viisaruumis on otsekui taevamanna kõiksugu islamiterroristidele ja teistele pahategijatele, kes segamatult  ühest riigist teise liiguvad, ilma et peaksid vähimatki vahelejäämise muret tundma.

Seda näitab ilmekalt nagu aabitsas ka viimane Berliini jõuluturu ründamise juhtum. Valvekaamera jäädvustatud videolõigust selgub, et Berliini veokirünnaku peakahtlusalune, kelle Itaalia politsei lõpuks maha lasi, sõitis rongiga läbi Prantsusmaa Lyoni linna. Terrorist liikus vabalt läbi kogu Saksamaa Prantsusmaale ja läbi Prantsusmaa edasi Itaaliasse. Viimastel andmetel oli ta käinud veel ka Hollandis.

Uurijad ja poliitikud maigutavad suid ja arutlevad siiani kuidas 24-aastasel Anis Amril, keda kahtlustatakse röövitud autoga 12 inimese tapmises Berliini jõuluturul, õnnestus esmalt sündmuskohalt ja seejärel Saksamaa pealinnast vähimagi probleemita lahkuda ja seejärel läbi Prantsusmaa Itaaliasse jõuda. Amri oli neli päeva kogu Euroopas tagaotsitav enne, kui Milano politsei praktikant ta tulevahetuses tappis. Berliini veresauna eest võttis vastutuse äärmusrühmitus Islamiriik (IS), mis avaldas reedel video, kus Amri vandus truudust IS-i juhile Abu Bakr al-Baghdadile.

Vastust neile küsimusele poleks vaja otsida, kui Euroopa riikide piiridel oleks kindel kontroll ja piirivalve ning politsei töötaks korralikult. Paljude süütute inimeste veri jääks kindlasti valamata. Vere hind peaks olema kõrgeim euroopalik väärtus, kuid kas ikka on? Kui uskuda Brüsseli juhtjoodikuid, kleptokraate ja nende emissaridest suuvoodreid nagu Ahto Lobjakas, siis räägitakse, et see on meie paratamatu tulevik. Miks paratamatu, miks me peaksime selliste asjadega harjuma? Tänan ei härra Lobjakas, ja veelkord ei! Elu on näidanud, et kokkuhoid piirivalve ja politsei pealt maksab hiljem alati kätte. Pealegi pole Euroopa mingi omaette oaas, a´la Campanella Päikese linn, paradiis keset ookeani, kuidas soovite, vaid suur maatükk, kust käivad üle ja läbi suured migrantide massid. Seega on ka terroristidel ja pahuritel, kelle eesmärgiks Lääne ülevõtmine ja islamiseerimine, nende sekka väga kerge peituda ning tegutseda, et oma tahtmist saada.

FOTO: AFP/Scanpix

Allikas: http://uueduudised.ee/arvamus/repliik/urmas-espenberg-soelataoline-schengeni-viisaruum-islamiterroristidele-otsekui-taevamanna/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP