RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 12. märts 2017

Harri Kingo: Nestori sealiha ja hapukapsad

Meie sekka hoolikalt välja valitud ja igatpidi läbi ja üle kontrollitud vagur moslem pani oma naise - oma lapse ema põlema... Nojah.

Meenub: meie esisots, Riigikogu juhataja Eiki Nestor kinnnitas alles hiljuti presidendivalimiste ralli ajal otseeetris ja seda mitmeid kordi, et paari aasta pärast vitsutavad siinsed moslemid jõulude ajal (!?) sealiha ja hapukapsaid ja viskavad nende vahele ka pisti viina. Et nad on siis täpselt nagu meie. Ja vahet pole. Nad on samasugused inimesed nagu meie oleme.

Nagu krimiuudistest loen - on ikka vahe. Meie ei pane oma naist ja laste ema oma religioosete põhimõtete pärast põlema, kui naine tahab tööle minna ja perele ülalpidamist teenida. Meie vahe moslemitega pole mitte pindmine ega seisne erinev as nn. "komberuumis", vaid meie vahe on sügav kuristik.

Seda Nestori mõtet moslemitest, sealihast ja hapukapsastest kuulates jäin siis ikka imestusest keeletuks: kui sügavalt harimatu võib meie riigi ametipostilt mees nr. 2 ikka olla! Hämmastav!

Huvitav, kas Nestor on ka miskit vahepeal ümber mõtelnud? Või elab ta edasi oma sügavas veendumuses?

Allikas: Facebook
_______________
Üks naise süütamiskatse oli veel. Paistab, et Eestis hakkavad levima uued lausa hullemad kui keskaegsed kombed seoses pagulastega, aga mis meil muud üle jääb, kui tuleb ka sellega harjuda. "Arvamusliidrid" on nii soovitanud.
M.I.
 Üks arvamusliider...

1 kommentaari:

max 14. märts 2017, kell 23:32  

E. Nestor on ju poliitiline šarlatan,
täpselt samasugused on Ratas ja Reinsalu. Normaalne.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP