RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. märts 2017

MATTI ILVES: MAA MÜÜK VÄLISMAALASTELE

Foto M.Ilves, rukkipõld

Kirjutasin 2013 aasta lõpus loo: "Kuidas edeneb Eesti mahamüümine", seda lugege SIIT. Nüüd on see protsess arenenud juba märksa kaugemale.

Vello Leito kirjutas oma raamatus "Eesti & geopoliitika II osa" Tallinn 2016 nii:

"Nüüd nota bene! Faktiliselt tegi maareformi seadused Eestis Saksamaalt delegeeritud nõunik, poliitgängster Herbert Schmidt. Liia Hänni oli vaid n-ö lambanahaks hundi seljas.
Siit saabki mõistetavaks, miks Schmidt sellised seadused tegi, mis hävitasid Eestis maaelu ja põllumajanduse ning riigiomandisse jäi 1/3 maast, mida saab osta vaid oksioni korras. Riigireeturitest võimuparteide suurin "saladus" on siin: riigimaad pannakse oksionile ja need ostab ära Saksamaa/USA (osaliselt ka Venemaa, vajadusel "tankistide" abil).
Pole maad, pole ka omariiklust."

Huvitav oleks teada veel seda, palju meie maast on ostetud välismaalaste poolt variisikute kaudu, aga see jääb vaid soovunelmaks. Kardan, et kaugelt suurem osa, kui on ostetud ametlikult.

Kordan lõpetuseks veel V.Leito´d: pole maad, pole ka omariiklust. See on tegelikult kurb tõde.


2 kommentaari:

Anonüümne 27. märts 2017, kell 21:57  

jutude järgi pidi vallga puu majandama rootslaste kokku ostetud teemat, ja tundub et tööd jagub.

Anonüümne 29. märts 2017, kell 17:58  

Jah, kuid kui seadused on tänu e-valimistele kehtetud -sest valitsus ja riigikogu pole legitiimsed -siis ootamas on ees uus riigistamine, sest välismaalased ostsid ju maa ebaseaduslikult, kas pole?Tsirkust tuleb siin riigis veel küll ja küll, eks näete. Ja tänu e-tamisele,...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP