RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 5. märts 2017

Rahvusliku taassünni nimel: Sõltumatu meedia?

Paljud meie peavoolumeedikud väidavad, et nad on sõltumatu, kvaliteetne ja usaldusväärne meedia. Lubagem selles sügavalt kahelda. Eesti meedia toimib väga selgelt tuvastatavate jõudude ettekirjutuste järgi. On välja kujunenud selged lemmiklapsed, keda ei kritiseerita ega näidata kunagi halvas valguses kuid on ka olemas kindlad peksukotid, keda kunagi hästi ei kajastata.

On olemas teemad, mida kajastatakse ainult ainumõeldava nurga alt ja mingit muudmoodi mõtlemist olla ei tohi.

Siin me aga näeme, et meie peavoolumeedia võitleb kindlalt teatud ideede ja eesmärkide nimel ega võimalda teisitimõtlemist. Seega on meie meedia ühemõtteliselt PROPAGANDAMEEDIA.
Või kui te olete peavoolumeedik, siis andke sellele mõni muu seletus. Siinne näide on vaid väike näide, leiaksime veel ja veel.

Allikas: Facebook

2 kommentaari:

Anonüümne 7. märts 2017, kell 09:23  

teadmiseks, et õhtulehe kommentaariumi pidurdab seal mingi seltskond tahtlikult. aga mida ikka oodata ajalehelt, mille omanikud on moraalsed värdjad.

Anonüümne 7. märts 2017, kell 16:33  

kommentaqariumi sõrmitsemine toimub juba pikemat aega.Ootame levisse sõltumatut üleriigilise levikuga meediaväljaannet,millel oleks haaret, millele ei saaks erahuvid küüsi taha. Ja mis poleks nii kallis, et ei suudaks osta.Vaat seda oleks huvitav lugeda ja istuda tunde ülipõnevate kommentaaride taga.Kes teeks selle ära?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP