RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 22. aprill 2017

ELU JOODIKUGA ON ENESETAPP, VARJUSURM

Olen olnud neljas kooselus, millest kaks olen koos elanud joodikuga. Esimeses oli 14 aastat ja teises ja hullemas 2 aastat. Joodikuga kooselu on hullem kui vaadata kõige jõhkramat sõjafilmi. Filmis on võimalus surra , aga joodikuga kooselu on sama , mis elada piinapingis. See on kohutav. Halvimal juhul saad iga päev peksa ja lapsed vaatavad seda pealt. Milline saab olema selliste laste elu? Naine, põgene oma lastega esimesel võimalusel- sa saad hakkama! 

On olemas turvakodud ja naiste varjupaigad. Kui sa oled hea inimene, viib saatus sind kokku ilusate hingedega. Sind toetatakse ja aidatakse üles ehitada uus elu. Olen selle läbi teinud ja mul on armas kodu ja toetavad sõbrad- tõelised sõbrad, kes ei ole mind maha jätnud üheski eluetapis. Nad on sooja hommiku sarnased.
 

Pilt elust: isa on tsüklis, ema kaassõltlane, olgugi, et pole tilkagi joonud. 3 näljast silmapaari vaatavd ootavalt emale otsa. Ema roomab voodist välja, loivab kööki, et lastele- kogu perele süüa teha. Käed ja jalad ei tööta, tahaks ikka veel magada ja magada. Ei saa, perele on vaja süüa teha, toad vajavad koristamist, pesu vajab pesemist, aias ootavad kurgid ja tomatid ja muu köögivil hooldamist. Ma pean, ma pean, ma pean. On vaja. On vaja. On vaja. Ja kuidagi aegluubis toimetad. Ja õhtuks saab kõik tehtud- kuidagi... ja hommik algab samamoodi. Toimetades siblivad lapsed emal sabas, aidates oma väikeste käekestega.

Soovitav kirjandus:
Elevant elutoas.
Miks ta seda teeb?
Judith R. Smith "Aeg vabana lennata" Käesolev raamat sobib igaühele, kes on lõpetanud mõne vägivaldse või muidu probleemse lähedase suhte ning pidanud tundma seetõttu kurbust, abitust ja meeleheidet. Nagu truu sõber saadab ja julgustab see raamat Sind keerulistel ja rasketel aegadel, pakkudes ühe tervendava ja toetava meditatsiooni igaks päevaks terve aasta jooksul. Siit leiad lohutavaid mõtteid, kasulikke ideid ja praktilisi nippe, mis aitavad valusatest tunnetest üle saada ja eluga edasi liikuda. Soovime, et Sinu teel oleks piisavalt innustavaid hetki ja toetavaid inimesi ning et Sul jätkuks jaksu olla endaga leebe ja kannatlik.

Allikas: Saadud V.Rämmeli kaudu, Helle lugu

1 kommentaari:

Anonüümne 24. aprill 2017, kell 18:52  

Kui mitu sellist suhet joodikuteks on, siis tasub küsida et äkki ajad Sina inimese jooma?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP