RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 21. aprill 2017

VEIKO RÄMMEL: ÕPITUD JA ÕPETATUD ABITUS!

Eesti nn vabariigi nn sotsiaalsüsteem toodab õpitud abitust.
Selle asemel, et luua tingimused, kus inimestel on võimalik oma tööst ära elada luuakse abirahades andmisega tingimused, kus inimestel puudub motivatsioon töötada. Näen seda oma semu pealt, kõik makstakse sotsi poolt kinni ja miks ta peakski tööle minema?
 
Samal ajal on puude pension nii väike, et sellest ei piisa elamiseks! Milles oleks siis lahendus, arvan, et luues tingimused normaalseks eluks, pension kui selline ja eriti puude pension peaks võimaldama normaalset elu, aga meil, võta näpust!
 

Mul tekib mõte, et see ongi valitsejate tahtlus, nii on võimalik rakendada muistsete valitsejate mõtet jaga ja valitse! Kõige parem on ju valitseda võimust sõltuvat rumalat massi! Samal ajal ei maksaks unustada valitsejatel ka vanasõna, pill tuleb pika ilu peale. Rahvapension peaks olema vähemalt 500 eurot! Seda tänaste hindade juures!

Allikas: Saadud meili teel

1 kommentaari:

Anonüümne 22. aprill 2017, kell 10:49  

Meil on ju "vaesuspalgad", mida siis rääkida veel pensionidest? 20 aastat töörabamist, tervisekaotust, ei ole meile rikkust toonud -õigemini - keegi on selle rikkuse salaja ära riisunud ja omandanud. Kes küll? Riisujad istuvad vagusi peidus, varjudes võimulolijate selgade taha,kes nihverdavad nende kasuks seadustega. Rumal rahvas ei oska läbi näha telgitaguseid marjonette, kas nii? Meie kodumaale soodustingimustel end sisse sahkerdanud juudikapital pankade näol, meie tänavatele,maaküladesse end sisse seadnud võõramaalastele kuuluvad puuk(röövimis)firmad -millist kasu on nad toonud eesti rahvale nautides maksusoodustusi ? Lahkudes jätavad nad maha kõnnumaa. Vaadake, mis toimub Tallinnas -kerkivad koledad kõrghooned, kellele on neid vaja ja kes hakkavad nendes jubedates majades töötama? Kas tõesti eestlased?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP