RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 5. juuni 2017

MATTI ILVES: JÄRJEKORDNE TERRORIAKT BRITANNIAS

Suurbritannias toimub iga kuu terroriakt, nüüd juba 3 kuud järjest ja seda kõiki arvasse võttes, ei taha närune juut Angela Merkel lubada brittidel kontrollida oma piire, peab ikka olema inimeste vaba liikumine. Usun, te britid sülitavad sellele Euroopa Liidu nõudele.

Delfi: "Suurbritannia pealinnas Londonis sõitis eile hilisõhtul terroristide jõuk kaubikuga inimeste sekka. Borough turu juures pussitati mitut inimest ja politsei teatel avati ka tuli. Kahes terrorirünnakus suri vähemalt kuus [nüüd 7] ja sai haavata lig 50 inimest."
Mitmel inimesel lõigati ka suurte pussnugdega kõri läbi. Aga ikka meile räägitakse, et terroriteod kuuluvadki suurlinnade juurde - harjuge!
Aare Tamm: "Eestlased peavad aru saama, et ennast valimispettuse abil võimule smugeldanud libavalitsus on tegelikult vaenlase eelvägi, Trooja hobune, kes meie piirid vaenlasele avas ja neid siia toimetab. Kui me põhiseaduslikku korda ei taasta hakkame ise verd jooksma, samal ajal, kui libavalitsuse liikmed meie üle naeravad ja meid paljaks varastavad."
Allikas Facebook

Neist sündmustest ja jätkuvast immigrantide sisseveost (just sisseveost, sest kuidas nimetada tegevust, kui ELi laevad võtavad Aafrika ranniku vetes pagulased peale ja toimetavad nad turvaliselt Euroopasse) on võimalik ainult siis aru saada, kui loete järgnevat artiklit:
http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2016/02/matti-ilves-coudenhove-kalergi-plaan.html


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP