RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 12. juuni 2017

MATTI ILVES: ÜHENDKUNINGRIIGI PARLAMENDIVALIMISTEST

Meie ja ELi meedia toetas Suurbritannia parlamendivalimistel jäägitult leiboriste. Tuues ka enne valimisi igasuguseid, peamiselt leiboriste toetavaid arvamusküsitlusi. Ühes küsitluses oli vahe Konsrvatiivse partei ja Leiboristide vahel ainult 1 %.

Tõsi, konservatiivid (doorid) kaotasid kohti, kuid vaid 13, sellest aga piisas, et kaotada parlamendis absoluutne emamus ja vaja on ülekaalu saamiseks moodustada  peaminister Theresa May´l koalisatsioonivalitsus, mis ei tohiks konservatiividel olla kuigi raske, neid toetavad kindlasti  Põhja-Iirimaa Demokraatlikud Unionistid ja saavad sealt täisti piisavad 10 kohta juude.

Tööpartei liider Jeremy Corbyn kutsus juba Theresa Mayd tagasi astuma, mis on muidugi täielik lollus (aga meie võimuritele meeldis)! Briti parlamendis on 640 kohta. May ja doorid tegelikult võitsid valimised suurelt!

Valimistulemused 2. suurpartei vahel:
1. Konservatiivid 318 kohta
2. Leiboristid 261 kohta

Euroopa Liidu ja meie valitsuse lootus, et leiboristide võimuletulekul jääb võib-olla ära brexit on ikkagi läbi kukkunud ja Theresa May võib rahulikult edasi minna isegi range brexsitiga, sest leiboristid kaitsevad sisuliselt islamiterrorismi.
Muide, Šoti Rahvuspartei (praktiliselt sotsid) kaotas enam kui 20 kohta ja nüüd jääb ilmselt ära Suurbritannia ähvardamine väljaastumisega, kui Britid peaksid lahkuma Euroopa Liidust.

NB! Prantsusmaa valimised mind momendil enam ei huvita, sest seal saavad ülekaalukalt võimule globalistid ja rahvast on jälle petetud.

1 kommentaari:

Anonüümne 15. juuni 2017, kell 17:34  

Kas ei ole võimatu ka valimispettus? Katse nurjata eraldumist? Nähes, mis Eestis toimub -tunduvad ausad valimised võimatuna.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP