RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 12. august 2017

Farage Ameerikas: “Ettevaatust! Võltskonservatiivid!”

Nigel Farage hoiatas noori ameeriklasi libakonservatiivide eest. Foto: Gage Skidmore/Wikimedia Commons

Brexiti liider Nigel Farage kõneles läinud reedel Washingtonis ning hoiatas ameeriklasi võltskonservatiivide eest ja rõhutas, et “heade konservatiivsete väärtuste eest tuleb pidevalt ja pühendunult võidelda.”

“Me oleme establishmenti ja meedia näol vastakuti tohutute vaenlastega,” jätkas noorteorganisatsiooni Young America’s Foundationi konverentsil esinenud Farage. “Ja kõige suurem vaenlane on meie endi leeris – need, kes end konservatiivideks maskeerivad, kuid tegelikult liberaalseid agendasid järgivad.”

“Kes on tegelikult need, kes valimised võitnud [Donald Trumpi] agendat peatada üritavad? Need pole demokraadid, need pole CNN,” väitis Farage. ”Need on John McCain ja tema enda erakonna inimesed.”
Ja täpselt samal moel “teeb trobikond väikese lõuaga ministreid konservatiivses [Briti] valitsuses kõik endast sõltuva Brexiti lahjendamise nimel,” tõi Farage paralleeli lombi tagant.
“Nad absoluutselt vihkavad mind ja teate mis? Need tunded on vastastikused,” ütles Farage Euroopa Liidu kohta ning pani valdavalt tudengitest koosnenud kuulajaskonnale südamele, et “rahvused ja riigid on olulised.”

Ning ükskõik, kelleks kolleegid neid kutsuda võivad, või kuidas iganes neid sotsiaalmeedias konservatiivsuse eest ka ei klobitaks – tõekspidamistele tuleb truuks jääda.
Pidades seejuures meeles, et “poliitmaastiku pahemtiival paiknejad on sõna otseses mõttes lihtsalt vastikud.”

Allikas: http://objektiiv.ee/farage-ameerikas-ettevaatust-voltskonservatiivid/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP