RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 11. september 2017

Andres Nirgi: 25 aastat tagasi olime "vaesed" ja meil oli kõik olemas, nüüd me oleme Euroopa Liidus ning mitte midagi meil enam ei ole

25 aastat tagasi olime "vaesed" ja meil oli konstaabel igas vallas, Päästeteenistus kõigile kättesaadav, haiglaravi järjekorrad puudusid, eriarstid igale olemas, koolid igale tasemele praktiliselt igas asulas, Kaitsevägi toimis, Kaitseliit toimis, põllumajandus oli kasvutrendis, riigil puudus välisvõlg jne, jne, aga me polnud Euroopa Liidus.
Nüüd me oleme Euroopa Liidus ning väidetavalt oleme nüüd rikkad, kuid mitte midagi meil enam ei ole.

Ei ole enam peaaegu ei politseid, päästeteenistust ega piirivalvet.
Põllumajandus on praktiliselt kadunud ning seegi, mis veel olemas, vindub vaid toetuste najal.
Kodulähedasest koolist keegi isegi ei mõtle enam.

Maal käiakse (kui veel käijaid on) poodi kümnete kilomeetrite kaugusel.
Haigeks jäämine oleks lausa katastroof - haiglaravi on pigem erand, kui reegel. Kogu kunagine majandus on välismaalastele maha müüdud ning vaid tikutulega annab toimivaid kodumaiseid firmasid ja tootjaid otsida.
Riigi välisvõlg on selline, et parem sellele mitte mõelda - viimase aja arengud ennustavad isegi meie kultuuriruumi kadu.

Kuidas me selleni jõudsime? Kas sellest seisust on üldse veel tagasiteed?
Aitäh reformi erakond kes sa oled EU algusest meid selle sta sisse sõidutanud ja meile näkku valetanud koguaeg lubadustega,
aitäh keskerakond kes sa järjepidevalt oled sellele kaasa aidanud ning üritad igati meie keelt ja kultuuri hävitada- lämmatada, meie vabaks võideldud kodumaad jälle naaberrahvusega täis toppida.

Aitäh sotsiaaldemokraadid kes te olete kahekäega poolt pederastia ja muu väärastumuste poolt ning seda meie lastele lasteaedades ja koolides ka nüüd juba õpetama üritate hakata.
Aitäh IRL kes sa liputad saba sealpool kus peremees kondiga vehib ning sul puuduvad omad tõekspidamised.

Allikas: http://isamaaline.blogspot.com.ee/2017/09/andres-nirgi-25-aastat-tagasi-olime.html?spref=fb

2 kommentaari:

Anonüümne 11. september 2017, kell 15:51  

"kuidas me selleni jõudsime?" ei, see ei alanud eu-ga 2004. aastal - see kõik algas ikkagi palju varem, hiljemalt 1994. aastal.
aga mis puutub tagasiteesse eesti rahva jaoks, siis ma ülearu optimistlik ei oleks.

Anonüümne 11. september 2017, kell 17:53  

OOtame oma juhti -mitte segase päritoluga võimuahneid ja eu ees lipitsevaid tegelasi, mitte võõrrahvusest abikaasasid pidavaid "eestlasi",kes toodavad segase päritoluga kodanikke ,vaid tõeliselt oma poisse, keda rahvas usaldab.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP