RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 22. september 2017

Anti Poolamets: 29. septembril 2017. tuleb Tallinnasse Angela Merkel

29. septembril 2017. tuleb Tallinnasse omal kodumaal rahva poolt "Sisseveo Kuningannaks" (Königin der Schlepper) ristitud Angela Merkel. Ta osaleb Kultuurikatlas toimuval digitaalvaldkonna tippkohtumisel.

Merkel koos teiste prominentidega peaks sinna 11 ajal saabuma. Ja tuleb see kolonn mööda Põhja Puiesteed, meie ürituse koha eest mööda. Kõige paremal juhul saame seal olla just siis, kui ta meist oma saatjaskonnaga möödub. Ja meie asi on olla seal nii, et ta seda ka märkab!

Üritust korraldab EKRE (organisaator Georg Kirsberg). Merkelit lava pealt tervitavad: Martin Helme, Urmas Espenberg, Georg Kirsberg (saadab lendu saksa keelse tervituse), Anti Poolamets, Wesse Allik ja Indrek Särg.

Üritus on mõeldud kõigile huvilistele. Mida rohkem inimesi tuleb, seda parem. Tulijad on oodatud kaasa võtma ka vastavaid plakateid, mis vastustavad islamit, immigratsiooni ning Merkeli lahtiste uste poliitikat.

Sellel päeval on terve Kultuurikatla ümbrus politsei poolt suletud, meedia pannakse Linnahalli kautusele. Meie asukoht on Kultuurikatlast kohe üle Põhja Puiestee muru platsil. Koostöö on teretulnud.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP