RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 3. september 2017

EKRE nimekirjas kandideeriv nelikute isa Johannes Nirgi: eesti rahva vastu kuulutatud sõda ei saa lihtsalt pealt vaadata!

Vinni valla talupidaja, seitsme lapse isa Johannes Nirgi kandideerib kohalike omavalitsuste valimistel Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) nimekirjas.

Nirgi selgitas, et kandideerima ärgitas teda eelkõige mure laste tuleviku pärast. “Ma ei soovi, et lapsed kasvaksid mingisuguses multikulti riigis, kus puuduvad väärtushinnangud ja turvalisus. Nüüdsel ajal ei peaks meile eeskujuks olema Brüssel, vaid rahvuslikku poliitikat ajavad Poola ja Ungari,” ütles ta.

Valimistel kandideerimiseks andsid viimase tõuke sotside eestivaenulikud avaldused, märkis Nirgi. “Kui teatud seltskond on Eesti rahva vastu sõja kuulutanud, siis ei saa seda pealt vaadata.”
EKR

Johannes Nirgi perre sündisid nelikud 9. juulil, varem kasvas peres kolm last. Tegu on esimese korraga viimase poolesaja aasta jooksul, mil nelikud on Eesti pinnal ilmavalgust näinud. Neli pisikest tüdrukut kosuvad endiselt keskhaigla sünnitusmaja lastearstide kõrgendatud tähelepanu all.

UU

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/eesti/nelikute-isa-johannes-nirgi-kandideerib-ekre-nimekirjas/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP