RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 15. september 2017

MATTI ILVES: KAS MEIL ON VÄGIVALLAVÕIM?

Paljud inimesed on viimasel aja pööranud tählepanu meie põhiseadusele ja eriti selle paragrahvile 54. Väljavõte:
II. peatükk PÕHIÕIGUSED, VABADUSED JA KOHUSTUSED
§ 54.   Eesti kodaniku kohus on olla ustav põhiseaduslikule korrale ning kaitsta Eesti iseseisvust.
Kui muid vahendeid ei leidu, on igal Eesti kodanikul õigus osutada põhiseadusliku korra vägivaldsele muutmisele omaalgatuslikku vastupanu.

Nüüd tekkib paratamatult küsimus, kas meil on valitsemas vägivallavõim? Väljavte ÕS-ist 2013:
vägi+v`ald. Tarvitab laste vastu v laste kallal vägivalda. Pere+vägivald, tänava+vägivald, rassi+vägivald. Vägivalla+akt = vägivalla+tegu, vägivalla+valitseja, vägivalla+valitsus, vägivalla+võim

Arvan kindlalt, et meie osariigis on valitsemas vägivallavõim ja rahval on täielikult põhiseaduslik õigus selline võim kukutada. On ka õigus selline vägivallavõim vägivaldselt kukutada ja sellele ei tohiks järgneda mingit karistust, sest rahvas on täitnud vaid enda põhiseaduslikku kohust. Teisiti seda võimu kukutada ei ole võimalik, sest nõndanimetetud valimised ei muuda midagi (pealegi e-valimisi võidakse võltsida, lugege SIIT) ja rahvalt on võetud kõik õigused, ka õigus rahvaalgatusele.

Võimurid-satraabid rikuvad tihti põhiseadust, kuni selleni välja, et lubavad hävitada Euroopa Liidul Eesti rahvusriigi, sellega on juba ka algust tehtud. Loobutud on ka meie suveräänsusest peaaegu täielikult.
Lisaks veel surutakse parlamendis läbi selliseid seadusi, mille vastu on rõhuv enamus rahvast, näiteks ebaseaduslik ESM, kurikuulus nn. kooseluseadus ja veel palju muud. Kentsakas on veel see, et kohtuvõim on riigi teenistuses, selliste seaduste rakendamiseks ja pretsedendi loomiseks, mis isegi selles näruses parlamendis läbi ei lähe.

Video ESMi ebaseaduslikusest:


Lisaks on meie vägivallavõim ajanud osariigi suurde võlga. Riigivõlg on meil praegu 26,6 miljardit eurot ja iga inimese kohta (kaasaarvatud ka väikelapsed, kes sünnivad juba praktiliselt suure võlakoormaga) 20,18 tuhat €. Eks siin on ka maksed meist palju rikkamatele riikidele ja pankadele EFSF ja ESM kaudu.
Olgu veel öldud, et iseseisvuse taastamisel oli meie riigivõlg ümmargune null.

Nüüd ei jäägi midagi muud üle, kui rahvas peab kukutama selle vägivallavõimu kas või vägivallaga.

2 kommentaari:

Anonüümne 15. september 2017, kell 13:18  

Eesti ajal oli päris suur välisvõlg. Aga selle tagastamist pole minu teada nõutud, mis oleks loogiline, kui tegu oleks sama riigiga. Võla tasumiseks pole ka võimalust antud, mille kõige esimene eeldus oleks meid okupeerinud ja okupeerivalt riigilt reparatsioonide nõudmine.

Anonüümne 15. september 2017, kell 21:51  

Kas mitte ka "isehakanud", ebalegitiimne -E-valimiste valguses?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP