RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 4. september 2017

MATTI ILVES: MIS TOIMUB PRAEGU USA-s?

USAs praegu toimuvates sündmustes ei saa osavõtmatuks jääda ka enamus meie ja maailma inimesi. Sest tegelikult toimub seal väikese intensiivsusega kodusõda ja USA ei tule sellest välja enam endisena.

Alguse said need sündmused sellest, kui presidendiks valiti Donald Trump. Alguses süüdistati teda venemeelsuses, aga see ei läinud inimestele eriti korda, hoolimata suurtest rahadest mida panid mängu globalistid Soros ja ilmselt ka teised.
Tuleb ka kohe ütelda, et Ameerika Ühendriigid pole juba ammu demokraatlik riik, seda juhivad tegelikult oligarhid, kes on peamiselt ülirikkaks ajaloolistel põhjustel saanud juudid. Juudid-sionistid on läinud väga ülbeks, toetudes enda rahvuskaaslaste tohutule rikkusele. Sellele panid aluse peamiselt pankurid ja nende liigkasuvõtmine.
Suurte rikkuste kogumiseks juutidel olid väga soodsad ajaloolised olud veel suhteliselt hiljuti. Katoliiklastel (see usk kujunes rikkamas maailmas ainuvalitsevaks usuks) oli kuni 1745. aastani keelatud tegeleda liigkasuvõtmisega, teisisõnu pangandusega. Nii jäigi selle põlatud tegevusalaga tegelemine juudiusulistele, kellele uus testament ja selles kirja pandu ei olnud mingiks moraalireegliks.
Nüüd on olukorraga mindud juba ohtlikult kaugele ja Trump´i süüdistatakse ei rohkemas ega vähemas kui RASSISMIS! See aga on väga ohtlik, eriti USAs. On juba alustatad konföderatsiooni pool võidelnud kidralite ausammste mahavõtmist. Kuna Trump ei reageerinud sellele kohe "õieti" ja süüdistas mõlemat osapoolt, siis kleebitigi talle külge silt "rassist", peamiselt Demokraatliku Partei toetajate poolt, kes on tegelikult kaasaegsed vasak-liberaalid.
Mis saab nüüd riigi rajajatest George Washington´ist kelle auks on nimetatu USA pealinn ja Abraham Lincoln´ist, kelle ausammast on juba ka rünnatud ja tekitatud sellele väiksemaid kahjustusi. Need mõlemad olid ju ka orjapidajad. Vähe veel sellest, Ameerika Ühendriikides tahetakse hävitada ka Christopher Columbus´e monumendid, sest nii sai alguse uue maailma koloniseerimine jne.

Tegelikult peaks Trump juute ju kõigiti rahuldama, sest ta ei lähe eraisikutele kuuluva Föderaalreservi kallale ja ta perekond on tihedalt seotud tütre Ivanka (35 aastat vana) abielu kaudu äärmusjuudiga ja nende äärmusliku judaismi usuvooluga - chabad, olles seal lusa üks propageeriv naisaktivist. Ivanka ei ole ainult esimese tütar, ta on ka presidendi nõunik, nagu tema abikaasa Jared Kushner.

Kennedy oli sionistidele mäksa ohltikum ja seepärast ta ka tapeti.
 Tõlge pildi tekstist:
"Ühel päeval, kui ma olen ammu läinud, mäletate mind ja ütlete, peaksime olema lõpetanud Iisraeli tuumaprogrammi, kaotaud Föderaalreservi ja sulgema salajased okultistlikud ühendused, mis on usurpeeritud selles kaunis riigis sionistide poolt, seda teha pole kunagi liiga hilja, pidage seda meeles!"
John F. Kennedy

Ma ei saanud pikka aega aru, millega küll Trump oligarhe-juute ei rahulda, oli ta ju tõotanud Iisrali igati toetada, ka rahaliselt.
Nüüd asi lõpuks selgus! Põhjus on ilmselt selles, et Trump on tõeline konservatiiv. Sellega ta ähvardab tõsiselt oligarhide poolt suure vaevaga ülesehitatud vasak-liberaalset ühiskonda, sealt on pärit ka peamised ELi "vabadused-väärtused".

Kui ka impitšment Trumpi suhtes algatatakse, siis see ei lähe tõenäoliselt läbi, sest USA Vabariiklik Partei pole piisavalt lõhenenud konservatiivide ja libakonservatiivide vahel. Nüüd on karta, et Trumpi võib tabada John F. Kennedy saatus ja ka USA võib laguneda.

1 kommentaari:

Anonüümne 6. september 2017, kell 01:09  

Trump on kloun, tema tulek oli plaanis ja teada, selle maa presidendiks ei saa ükski mees ega naine, keda illuminaadid ise pole valinud. Lisaks on ta vana sõber mõrtsukate bushide-clintonite-obamadega ja tõenäoliselt sillutab hitlery-clintonile teed, külvates ennem tohutut segadust, alustades lapsikusest nagu oleks vened nende valimistulemusi võltsinud-ha-ha-haa! Igal klounil on oma roll ja pole välistatud, et tema oma on lühike. Samuti tasuks tähele panna, mida tehakse kardinate taga kui püünel tsirkust tehakse.Aga tundub, et tehakse midagi olulist...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP