RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 2. september 2017

Rahvusliku taassünni nimel: Meie ühiskond jaguneb kahesugusteks idiootideks

Meie ühiskond jaguneb kahesugusteks idiootideks (andke andeks või pange pahaks). On ilmne, et kõik need veristamised globalistliku maailma riikides (miks mitte mujal?) pole juhuslikult niimoodi vaid täiesti teadliku ja planeeritud tegevuse tulemus.

Lugedes lehti on lihtsalt kahju näha kui palju on ajuvabu ja mõtlemisvõimetuid inimesi.
Esimene grupp selliseid räägib mingit juttu, et sellel pole pistmist mitte millegagi ... teate isegi millega. See ongi normaalne ja tavaline ja nüüd hakkabki nii olema. Harjuge ära! See grupp inimesi vähemalt aimab (osad neist), kes tegelikult asjade taga on. Kuna tegemist on "liitlastega", siis ei taheta asja kella külge panna ja püütakse siluda. Kuulake mis Anvelt ja Hanso näiteks arvavad.

Teine grupp ka mitte just helgeid päid arvavad, et mingid kõrbepojad ja moslemid on siia täiesti ise tulnud ja hakanud täiesti iseseisvalt üle kogu Euroopa (võõras kohas) logistiliselt keerukaid plaane tegema, et korraldada selliseid asju. See on seotud ainult ja vaid islamiga, moslemitega, araablastega jne. KALLID INIMESED, SEL SELTSKONNAL POLE JU AJUSID!!!
Ja teil ilmselt ka mitte, kui selliseid asju usute. Nad ei tee ise mitte midagi.

Kogu selle möllu taga on ju tegelikult üks teatud kamp juudipäritoluga ameerika "filantroope", kes ehitavad uut maailmakorda. Kogu meie viha peaks olema suunatud pigem judaismi vastu, aga .... meedia ju kuulub samuti nendele ja kes meediausku, sel pea asemel peet. Kui vaatate ka mis toimub islamimaailmas, siis ka seal on tekkinud tugev vastasseis. Juutide plaan on selline, et hävineks nii kristlik kui islamistlik maailma - teisisõnu ME PEAKS END ISE ÄRA HÄVITAMA VÕI SIIS VÄHEMALT TEINETEIST. Inimesi, kallid rahvas on liiga palju maailmas ja on väga filantrooplik, et selleks et päris inimesed elada saaks mõtetud seltskonda (eurooplased ja araablased) pisut harvendada või elimineerida hoopis.
http://www.ohtuleht.ee/822922/terror-barcelonas-kaubikurunnakus-vahemalt-13-surnut-ja-64-vigastatut

3 kommentaari:

Anonüümne 2. september 2017, kell 15:56  

Nojah, kui sa oled judaismi vastu, siis sa oled antisemiit.
Aga see viimastel aastatel toimunud tsirkus Euroopas mulle päris meeldib, see on palju pöörasem kui Lynchi "Eraserhead" ja Burtoni "Mars attacks!" kokku! :DD

Anonüümne 2. september 2017, kell 17:40  

Tundub et üks grupp idioote on veel kahe silma vahele jäänud,need kes kõiges ja kõikjal juute süüdistavad. Või kas või judaismi,ei teeni ju nwo tegelased ja muud nn.filantroobid ning rahagurud heebrealaste Jumalat vaid kurje vaime eesotsas saatanaga.Kuidas saab neid ühte patta panna nendega kes tõelist Jumalat teenivad,see oleks ülekohus nende juutide vastu kes on õiged Jumala silmis.Hästi on öeldud Piiblis ilmutuse raamat 2 peatükk 9 nende kohta.Olgem siis õiglased selle rahva suhtes,see on hea ka meile ja on hea Jumala silmis.

Anonüümne 3. september 2017, kell 11:01  

Õiglast Jumalat teenib ilmselt väike vähemus juutidest, kellest ei sõltu midagi.Juudid ootavad oma messiat, et talle teed puhastada, hävitatakse maailma rahvaid ja riike, et siis koos messiaga valitsema saada.Nii palju kohtavat kurjust, kui on esile toonud juudid, pole keegi rahvastest suutnud -neil on ülemaailmsed ambisioonid. Ja ilmselt nad ei hooli, milliseid abijõude sealjuures kasutavad -kas või kurje jõude. Ei ole idioodid need, kes olukordi läbi näevad. Ülemaailmset kaost on võimalik tekitada neil, kes raha trükivad - ja seda teevad põhiliselt juudid- seda ei saa ju salata.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP