RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 28. september 2017

Sven Kivisildnik: sallivuse küsimustes tuleb meil täielikult nõustuda seltsimees Trotski seisukohaga

( : ) sallivuse küsimustes tuleb meil täielikult nõustuda seltsimees trotski seisukohaga, osundan:
„Millega me saame kompenseerida oma kogenematust? Jätke meelde seltsimehed – ainult terroriga! Järjepideva ja halastamatu terroriga. Kui kuni selle ajani oleme hävitanud sadu ja tuhandeid, siis nüüd on tulnud aeg luua organisatsioon, aparaat, mis vajadusel suudaks hävitada kümneid tuhandeid.
Meil ei ole aega ja võimalusi välja otsida meie aktiivseid vastaseid. Me oleme sunnitud astuma kõikide klasside, kõikide elanikkonnagruppide füüsilise hävitamise teele, kellest võivad saada meie võimu vaenlased.“

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 28. september 2017, kell 16:25  

Kahjuks on Hr. Kivisildnikul täiesti õigus, vbl. välja arvatud ühes nüansis-kogemuse puudumises. Tänapäeval toimub masside hävitamine süstemaatiliselt ja teadlikult, tõestatud meetodite ja ainetega (mille tõeline efekt proovitakse järele elanikkonna ja looduse peal),Läänemaailmas (ka meil) samm sammult, sest järsud ja kohesed masside surmad tooksid kaasa tõenäoliselt masside mässud, aga mis veel tähtsam-paljastaksid pisut enneaegu kogu selle vähkkasvaja tõelise näo. Nii, et praegu veel oleme süstemaatilise nõrgestamise faasis lennukitelt keemia pihustamise, vaktsiinide, GMO toidu, toitudesse sokutatavate kahjustavate ainete, "ravimite", kahjustavate kiirguste etc. abil. Draama jõuab finišisse ilmselt kiibistamisega (millega tõenäoliselt on juba ka Eestis algust tehtud, (vanemad, kelle lapsed on sündinud alates 2010, kompige hoolega läbi oma lapse keha...) ennem seda ootab meid veel ees ühtne Euroopa totalitaare riik kuhu oleme juba jõudsalt lähenemas. Vivat "Euroopalikud väärtused" Ja Ameerika "liitlased"!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP