RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. september 2017

Tähelepanu! Merkel tuleb kvoodipagulasi Eestisse sokutama!

Lugupeetud Matti Ilves

Vajame Sinu toetust! Reedel, 29. septembril tuleb Tallinnasse Saksa kantsler Angela Merkel. Merkel toob endaga kaasa  nõudmise, et Eesti peab vastu võtma palju rohkem immigrante, kui me siiani oleme teinud. Ta osaleb Kultuurikatlas toimuval eurokraatide tippkohtumisel.

Konservatiivne Rahvaerakond korraldab Merkeli nõudmise protestiks meeleavalduse, kuhu ootame ka sind. Me ütleme selgelt ja valjult nii euroliidu kui oma riigi poliitikutele, et meie kvoot on jätkuvalt null! Et me ei nõustu avatud uste poliitikaga! Et Eesti valitsusel pole rahva luba võtta vastu pagulasi ega immigrante!

Levita seda infot on tuttavate ja sõprade hulgas ning tule võimalusel kindlasti kohale. Me ei saa jätta muljet, nagu oleks meie rahvas Merkeli poliitikaga nõus. Me ei saa lubada Jüri Ratasel või Andres Anveltil teha ainsamatki järeleandmist Merkelile.

Reedel, 29. septembril koguneme hommikul 10.30 Kultuurikatla vastas üle tee asuval muruplatsil. Merkel koos teiste prominentidega peaks sinna saabuma kella 11 paiku.  Eeldatavasti saabub autokolonn mööda Põhja puiesteed, meie ürituse koha eest otse mööda. Kõige paremal juhul saame seal olla just siis, kui ta meist oma saatjaskonnaga möödub. Ja meie asi on olla seal nii, et ta seda märkab! Puhume vilesid ja pasunaid, lehvitame plakateid, peame kõnesid. Muu hulgas võtavad sõna Martin Helme, Urmas Espenberg, Anti Poolamets, Indrek Särg ja Georg Kirsberg.

Tule näita meelsust!

Konservatiivne Rahvaerakond

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP