RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 26. oktoober 2017

LOOGIKAST POLIITIKAS :)

Tänane Focus kirjutab, et Victor Orban pidas esmaspäeval Budapestis oma skandaalse kõne ja kuulutas Kesk-Euroopa migrandivabaks tsooniks!

Orban ütles esmaspäeval Budapestis kõnet pidades, et Euroopa Liit jt mitmed suured liikmesriigid on "Spekulantide Impeeriumi" poolt pantvangiks võetud. See müstiline "Finantsjõud" on toonud Euroopasse miljoneid sisserändajatest sissetungijad. See plaan sepistati selleks, et Euroopat nn "segakontinendiks" muuta!!

Meie Ida- ja Kesk-Euroopa riigid st Ungari, Tšehhi, Slovakkia ja Poola osutame vastupanu! Need riigid lükkavad tagasi ka ELi poolt pealesurutud varjupaiga taotlejate kvoodid!

Hr. Orban ei nimetanud oma sõnavõtus seekord USA miljardär G. Sorose ( Ungari juurtega) nime, aga on teada tõsiasi, et just see mees toetab oma sihtasutusega terves maailmas kodanikuühiskondade projekte ja aitab seega kaasa ka pagulasi abistavate organisatsioonide tegevusele.

Praegu liigub ringi Orbani valitsuse poolt koostatud nn sugestiivküsimustiku kampaania, millele käigus kodanikud peavad vastama väidetava "Sorose plaani " kohta käivatele küsimustele. Orbani sõnul on selle plaani eesmärk Euroopa üleujutamine põgenikega Aafrikast ja Aasiast, et hävitada rahvaste kristlik ja rahvuslik indentiteet!
http://www.focus.de/politik/ausland/skandalrede-in-ungarn-vik:tor-orban-erklaert-ost-mitteleuropa-zur-migrantenfreien-zone_id_7755349.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=facebook-focus-online-wissen&fbc=facebook-focus-online-wissen&ts=201710231800

Allikas: Peeter Liiv, Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 26. oktoober 2017, kell 14:02  

Oleks aeg inimestel mõistus pähe võtta ja nimetada asju nii nagu nad on - Soros on ainut üks tegelane sellest ülemaailmsest valge rahva genotsiidist - Soros on juudi rahva esindaja ja juutidel pole juuri nagu siin artiklis mainitud on, et tal on Ungari juured. Juudid, juudid ja veelkord juudid on meie ühiskonda, perekonda - kogu maailma on nad enda kujutlusvilja järgi seda hävitamas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP