RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 13. oktoober 2017

MATTI ILVES: KÕIK VALGED ON RASSISTID

Cambridge'i Ülikooli võrdõiguslikkuse grupi juht ütleb, "kõik valged inimesed on rassistid!" Artiklis küsitakse, mida pidada naeruväärseks ja vastatakse, neegrit, kes räägib enda keelt inglise aktsendiga. Sellistele mustanahalistele on andnud briti passid reetlik Ühendkuningriigi valitsus. Jason Osamede Okundaye kuulub mustanahalise nn. eliidi sekka.
Samuti väideti seal, et valged inimesed on "koloniseerinud" osa oma linna!
Täpsemalt lugege siit:
http://whiteresister.com/index.php/12-stories/1325-head-of-cambridge-university-equality-group-says-all-white-people-are-racist

Meil on ülikoolid kujunenud immigratsioonipumpadeks ja järjest vähemaks jääb eestikeelaset õpet. Süsteem ongi selline, mis soodustab eesti keele väljasuretamist ja üleminekut inglise keelele. Mida rahvusvahelisem on kõrgkool, seda kõrgema koha ta saab igasugustes edetabelites ja samuti tabelitesse lähevad vaid inglisekeelsed magistritööd ning teaduslikud artiklid.

Paraku on seatud ka nii, et koht edetabelites toob rahvusvahelist tuntust ja ka raha sisse. Eesti keel muutub nii varsti köögikeeleks, sest loevad vaid inglisekeelsed publikatsioonid.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP