RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 9. oktoober 2017

MATTI ILVES: KUS LIIGUVAD SUURED RAHAD ON KA MEIE JUUT KOHAL

ERR.ee kirjutab, et "Reformierakonna auesimees, Euroopa Komisjoni endine asepresident ja transpordivolinik Siim Kallas asub novembrist tööle Rail Balticu riikliku koordinaatorina riigikantselei juures." ..."Saan kooskõlastada tegevust Brüsseliga, ajada asju Euroopa Komisjoniga. Teen kõik, et Eesti avalikkusele oleks selge, mis on mis ja mida tulevikust oodata," ütles Kallas Eesti Päevalehele."
Arvan aga, et oodata on meil meie maavarade väljavedu ning eelkõige fosforiidi kaevandamist ja väljavadu E. Liitu, kuna seal puuduvad vastavad varud.

Muidugi, seal liiguvad ülisuured rahad ja kus siis Siim Kallas (Simon Goldgerg, Lätis juudiperekonda sündinud poiss, eesti nime sai ta alles kasuvanematelt) sealt kõrvale võib siis jääda!
Teda on kahtlustatud mitmetes raha kadumistega seotud kuritegudes, aga alati "puhtaks jäänud". Näiteks Facebookis on lausa grupp "VEB-fond - Eesti ajaloo suurim pangarööv",
https://www.facebook.com/groups/193236424182935/?fref=ts

Toon ka ühe video, kus S.Kallas põikleb ajakirjaniku õigustatud küsimustest kõrvale, või ei vasta neile üldse:



Siim Kallas oli ka tegelane, kes müüs maha Eesti kulla. Kunagi kirjutasin: "Aga meie vabamüülasest omaaegne Eesti Panga juht Siim Kallas-Goldberg müüs meie vabadussõdalaste verega väljavõideldud ja Venemaalt saadud kulla vaid hetkekasu nimel. Vahetas selle mitte millegagi tagatud tänapäevase paberraha ja nn. väärtpabarite vastu." Tuletan meelde, et hiljem algas kriisiaeg ja raha ning väärtpaberid kaotasid väärtust, aga kuld ei muutu kunagi väärtusetuks ning on väärtuse säilitanud juba mitmeid aastatuhndeid.

Kallas ja Asip olid ka ühed eestvedajad, et me loobuksime oma kroonist ja läheksime üle eurole. Seejuures mitmed riigid ei ole € kasutusele võtnud, näiteks Rootsi ja on sellega väga rahul. Nüüd ka Soome tahab minna tagasi rahvuslikule valuutale ja isegi Poola pole eurot kasutusele võtnud, kuigi neil tõenäoliselt on see kohustus.

Kokkuvõtvalt võib ütelda, et Siim Kallas ei tegutse Eesti huvides ja peab rohkem vaid omakasu silmas.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP