RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 19. oktoober 2017

Soomes pussitati ja rööviti eestlast neegrite poolt

Taaskord uudiseid Soomemaalt, seekord siis päris tõsised ja otseselt seotud eestlastega, asi on niiiiiiiiiiiiiii kuradi lähedale liikunud...

Jagan ühte postitust!

Pille Juur: "15.okt.öösel 00.00-1.00 vahel pussitasid 3 neegrit minu abikaasat Helsinkis Migratsiooni hoone ees. mees tuli laevalt (mis hilines 1,5 tundi). kuna aeg oli hiline, ühistransport ei liikunud, siis ta läks trammipeatusse, et äkki mõni tramm ikka liigub. Järsku ilmusid välja kolm neegrit. Üks varastas koti asjadega, kaks lõid tal prillid puruks ja siis pussitasid teda. Tõenäoliselt taheti noaga kaela lüüa, aga mees sai käe ette ja sai haava käsivarde. Varasti seljakott asjadega. Mees isegi ei mäleta pussitamist, ju vist oli šokis või ka korraks teadvuseta. asi on soome politseisse antud. Igatahes minu viha on suur nende neegrite vastu."

Allikas: K.Tammiksaar, Facebook

2 kommentaari:

Anonüümne 19. oktoober 2017, kell 13:41  

Ma elan hetkel Itäkeskuse lähedal, kus neid värdjaid on ülemõistuse. Kokku olen elanud Soomes 4 aastat ja tahan tagasi Eesti tulla kuna siin on tõesti vahepeal ohtlik ringi liikuda õhtusel ajal.

Olen näinud mitmeid kaklusi, röövimisi ja on ka mulle endale korra kallale tuldud, võtsin noa välja ja Somaal oli kadunud nagu tina tuhka. Mu naisele on mitmeid kordi neegrid ja araablased ligi tulnud. Olen ühele 7-8 pealisele 2.-3. põlve pagulaste noortekambale ette jäänud eestlasele appi läinud, talt võeti koolikott aga kuna see tühi oli siis visati see eemal maha.

Politseil on ora persses kui tuleb tegeleda mitte valgetega, lihtsalt uskumatu, mis siin toimub.

Anonüümne 19. oktoober 2017, kell 13:49  

Lisaksin veel, et ka Eestis toimuvad taolised asjad juba.

Mu tuttav oli paar nädalat tagasi Tallinnas baarides käinud, ütles, et silme ees oli must kuna neegreid oli seal jalaga segada.

Üks neeger ajas ühte alaealist tüdrukut taga ja nõudis talt ID kaarti. Tüdruk jooksis baari mõeldes,et seal turvamehi ikka on ja, et ehk neeger kardab. Aga ei, neeger tuli järgi. Tuttav peitis tüdruku neegri eest baari taha ruumi, muidu on ta kakleja tüüp aga ei tahtnud seekord endale mingeid jamasid kuna Rootsi kruiisil ta lõi ühe neegri kooma, sest neeger peksis ühte Rootsi naist.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP