RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. detsember 2017

ERR levitab omi kanaleid pidi libauudist.

Kaks päeva tagasi  s o (kui keegi imestab, mis üksikud tähed need on, siis EKI reeglite kohaselt lühendite järgi enam punkte ei panda – meie ajal paistab lolle tõesti jaguma igale poole)  5. detsembril, võis ERR-i kodulehelt leida uudise: "Rasse pole olemas".

http://novaator.err.ee/646816/geeniteadlas Dismiss ed-rasse-pole-olemas

Tegu on 100%-e libauudise e vanemas keeles lihtsalt valega, millega püütakse elanikkonda ette valmistada rahva väljavahetamiseks. Huvitav on, et sama libauudist on varem korduvalt levitatud nii Rootsis kui Soomes, kus see on saanud mitmesuguse vastukaja ja veenva ümberlükkamise osaliseks, kuid see ei paista heidutavat libauudiste levitajaid. Ilmselt lähtutakse tõsiasjast, et peavoolu koššermeedial on alati rohkem jälgijaid ja kahjuks ka uskujaid kui sõltumatul alternatiivmeedial ja mingi "tulemus" on tagatud. Kuid mõelda, et kõigil (ka meedial) peaks olema vastutus oma rahva ja rahvuse käekäigu eest,  siis omandab lugu sootuks halva varjundi. Ilmselt juhitakse tegevust ühest ja samast rahvusvahelisest keskusest.
Näiteks seesama ERR-i lainetel sõimatud soomekeelne MV-lehti toob esitatud väite ümberlükkamiseks näite Soomest, kus teiserassilise elanikkonna tekkimisega on selgunud, et neile on sobi soomlaste veri ja sama peavoolumeedia kaudu otsitakse "aafrika vere" doonoreid (pilt). Sellele lisaks terve rida õpetlasi on väidet naeruvääristanud:
Entäpä siis, jos oikeassa ovatkin valtio-opin professori Tatu Vanhanen, psykologian professorit Richard Lynn ja Helmuth Nyborg sekä sosiaalipedagogiikan professori Gunnar Heinsohn, jotka ovat katsoneet, että tumma nekroidinen ihmisrotu on älyllisiltä edellytyksiltään keskimäärin heikompaa kuin länsimainen euripidinen ja orientaalinen, eli mongoloidinen, rotu?
Allikas:

https://mvlehti.net/2017/11/15/hankamaki-miksi-pisan-kalteva-torni-kaatuu-syy-loytyy-rotubiologiasta/

Samas on mitmed Soome koolid Pisa-testis lausa "laua alla kukkunud". Selgub, et sinna on õppima võetud Aafrikast pärit vanemate lapsed, kes ei jaga "ei ööd ega mütsi" ja viivad kogu kooli taseme alla. Lahendus sama probleemile oleks muidugi Rootsist, kus sellepärast loobuti koolis lastele hinnete panemisest (neegrid ei tohi olla ju teistest rumalamad). Eesti mõistes sobiksid need lapsed ehk ainult "lollide" kooli. Kogu asjaloo taga on tõsiasi, et negroidse rassi esindajad on juba pärimuslikult (e. geneetiliselt) rumalamad kui teiste rasside omad. (Rasse ei olnud ju olemas!)  Nendega oma elanikkonda täiendada – no on vast alles "rikastamine".
Omalt poolt võin lisada, et selle aasta (2017) juulis ilmus National Geographicus (vähemalt inglisekeelses) pikk kirjutis Aafrika albiinodest, kes on oma nahavärvist hoolimata igatpidi neegrid – valged neegrid. Teised neegrid löövad nad maha ja söövad ära, siis teevad lapsi ja loodavad, et nende lapsed sünnivad valgemad. Aga sellest ei tohi ju rääkida. Mõnedel väidetel on EL-i ninameestel salajane plaan (viimased) eestlased Aafrikasse küüditada, kus neegrid nad ära sööksid, võimalik, et samadel kaalutlustel.

Mis puutub ERR-i, siis tuleks see maksumaksjate raha eest samadele maksumaksjatele kahjulike (või isegi hukatuslike) valede levitamise pärast sulgeda ja sinna kogunenud vastutustundetud isikud viimseni vallandada.

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP