RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 11. detsember 2017

MATTI ILVES: EUROOPA ÜHENDRIIGID AASTAKS 2025?

Martin Schulz, Saksa Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SPD) juht on esitanud edukate koalitsiooniläbirääkimiste läbiviimiseks Angela Merkelile nõude, et moodustataks 2025. aastaks Euroopa Ühendriigid uue põhiseaduse alusel.

Schulz tunneb end nüüd tugevana, hoolimata valimistel sotside täielikust läbikukkumistest. Ta teab hästi, et Merkeli jätkamine kantslerina on nüüd pärast esimiste koalitsioonikõneluste läbikukkumist täielikult tema kätes.
Seepärast Martin Schulz nõuabki radikaalset ELi reformi ja palju sügavamat integratsiooni, kui esialgu oli kavandatud ja  selline on hind, mis lõpetab poliitiline kriisi Saksamaal. Täpselt nii, nagu sotsid on unistanud ja võib arvata, et kogu koalitsioonileping tuleb täiesti sotsialistide nägu!

Schulz´i ettepanekud on sellised, et Brüsselile antaks üle võim üksikute liikmesriikide välis- ja sisepoliitilistes küsimustes, samuti maksuksupoliitikas.
Nõutakse ka seda, et riigid, kes keelduvad saamast föderaalse Euroopa liikmeks kaotaksid automaatselt oma Euroopa Liidu liikmelisuse!

Sellised sotside nõudmised tooksid kaasa vaieldamatu EL-i surma vähemalt endisel kujul ja kui Merkel selliste valimised kaotanud partei nõuetega kaasa läheb, siis ta säilitab küll oma koha ja võimu, kuid loobumiste hinnaga. See näitab ka kujukalt, kuidas inimisiksus alla käib, kui ta on liiga pikalt võimutsema jäänud.

Meie argadele poliitikutele ja valitsusele on see viimaste riiklike suveräänsussugemete kaotamine muidugi oodatud tulemuseks ja jutud riiklikust iseseisvusest peaksid siis isegi rahva petmiseks, nagu nüüd, ära jääma. Tuleb täita vaid hoolega Brüsseli ja euroülemuste nõudmisi ning oma peaga pole vaja üldse mõelda, selline mõnus elu siis reeturitele ja provintsiülemustele...
Eesti võib aga jääda europrovintsiks liiga väikeseks ja nii võidakse meid liita Läti ja Leedu provintsidega - otstarbekus võib nõuda seda! Nõnda olemegi Balti või siis Ida-Balti provints ja
isegi nimetus Eesti on määratud tasapisi hääbuma.

Kasutatud allikas: http://www.telegraph.co.uk/news/2017/12/07/german-spd-leader-martinschulz-seeks-united-states-europe-2025/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP