RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. detsember 2017

MATTI ILVES: ROOTSI ON SUNNITUD TÕSTMA PENSIONIIGA

Jaa, pole midagi teha, Rootsi on nüüd sunnitud tõsma riikliku pensioniiga, et katta massilise sisserändega seotud kulutusi! Rahast tuleb lihtselt puudus kätte, et enamasti mittetöötavatele migantidele tagada heaoluühiskond. Seda tuleb teha juba nüüd, kus riigi majandus on kasvufaasis. Mis saab aga hiljem, kui tuleb majanduslangus, see sotse ei huvita.

Rootsi Sotsiaaldemokraatide Partei rahandusminister Magdalena Andersson teatas, et pensioniiga tuleb tõsta juba lähitulevikus, et kompenseerida kulutusi - seda ütles ta Rootis ajalehale "Expressen". Milline see pensioniiga tuleb, ei ole veel täpselt otsustatud, kuid arvatavasti üle 65. eluaasta.

Minister Andersson teatas seda esmalt siis, kui esitas  majandusliku aruande omavalitsustele ja maavolikogudele (SKL). Aruandes väidetakse, et heaoluriik kasvaks palju kiiremini, kui oleksid saadaval vastavad tulud. Sest Rootsi rahvaarv on kasvanud kiiremini, kui üheski teises Euroopa riigis.

Kasutatud allikas: http://www.breitbart.com/london/2017/12/17/sweden-raise-retirement-age-pay-mass-migration-population-growth/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP