RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 5. detsember 2017

Palun aidake Objektiivi missioonil edasi kesta!

Head sihtasutuse toetajad!

Annan teile teada, et täna alustasime meie veebiportaali OBJEKTIIV 2017. aasta teist ja seega ka viimast annetuste kogumise kampaaniat.

Plaanide kohaselt peaks see kriitilise tähtsusega kampaania kestma kaks nädalat ehk kuni jõuludeni. Selle ajaga loodame koguda annetustena vähemalt 30 000 eurot, et Objektiivi missioon saaks edasi kesta.

Kui Te usute, et Objektiivi töö on oluline ning et tõe aus väljaütlemine võib muuta maailma, siis palun tehke oma ANNETUS kohe täna.

Täpsema info kampaania kohta leiate siit:


Info kampaania edenemise kohta leiate aga portaali päisest, kus paiknev igapäevaselt värskendatav annetustenivoo annab kampaania hetkeolukorrast ülevaate.

Loodan väga, et Teie ja paljude teiste toetajate abil saame Objektiivi tööga edasi liikuda, seistes ühisel jõul meile ja paljudele teistele oluliste väärtuste ja põhimõtete eest.

Siiralt tervitades

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Annetuse tegemine Objektiivi veebiannetuste keskkonnas (www.objektiiv.ee/anneta) võtab vaid mõne hetke. Kui teete aga annetuse lihtsalt pangaülekandega, siis palun kirjutage makse selgituseks "Objektiiv".

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP