RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 19. jaanuar 2018

ERR sai maha järjekordse libauudisega

Täna  hommikul (19.1. 2018) ERR-i võrguküljele üles pandud järgmine uudis:

„Haley palus kohtumist Aafrika esindajatega ÜRO-s pärast seda, kui nood olid teinud ühisavalduse, milles nõudsid Trumpilt vabandamist tema "solvavate, rassistlike ja võõravaenulike märkuste" eest.
Aafrika rühma eesistuja, Ekvatoriaal-Guinea suursaadik Anatolio Ndong Mba sõnul ei palunud Ühendriikide suursaadik suletud uste taga toimunud kohtumisel vabandust, vaid väljendas kahetsust.
Haley ütles kohtumisel, et "ei viibinud Valges Majas ega ole seega kindel, mida seal öeldi, kuid kahetses taolise olukorra kujunemist", lausus suursaadik.
USA missioon keeldus ütlemast, kas Haley puudutas furoori, mida tekitasid Trumpi väidetavad märkused nädala eest Valges Majas aset leidnud immigratsioonireformi arutelul seadusandjatega.“

Uudist saab täispikkuseses lugeda:

https://www.err.ee/655071/nikki-haley-valjendas-aafrika-esindajaile-uro-s-kahetsust

Tekib küsimus, kas tegu on libauudisega? Tõsiasjaliseslt ilmselt mitte, sest see, mis uudises seisis on suure tõenäosusega tõepoolest aset leidnud.  Tegelikkuses aga küll, sest uudis ei teavitunud selle kuulajaid/vaatajaid sellest, mis tegelikult toimus, vaid andis sellest hoopis teistsuguse, kui mitte öelda, vastupidise pildi.

Nimelt teatas USA president  Valge Maja sisserändekonverentsil, et „USA-sse ei ole vaja ühtegi sisserändajat s**-aauguriikidest “ (inglise k shithole countries), pidades silmas Aafrika riike. Selle peale näitasid „s**-aauguriigid“ oma ajaloos erakordset üksmeelt ja koostöövõimet ning  „54 s**-aauguriiki“ kaevasid Donald Trump-i peale ÜRO põgenikeagentuurile UNHCR-le, kes pingutab mass-sisserände nimel Euroopasse.  Viimane rõhutas, et sisserändajad Mustalt Mandrilt peavad olema USA-sse samadel alustel teretulnud, kui teistest maailmamaadest ja Donald peab nende riikide käest vabandust paluma.

Sama uudis:
CNN: http://edition.cnn.com/2018/01/11/politics/immigrants-shithole-countries-trump/index.html
MV-lehti: https://mvlehti.net/2018/01/13/54-paskamaata-vaatii-trumpilta-anteeksipyyntoa

Sisuliselt rääkis Donald Trump väga õiget juttu. Tekib, tahes-tahtmata küsimus, miks ERR ei suuda meile edastada seda, mis tegelikult toimus või mis tegelikult öeldi. ERR-s palgal mitu sada hinge. Vt:  http://info.err.ee/kontaktid

Samas nad saavad maksumaksjate rahast palka ja toodavad pidevalt väärkuva maailmast ja tegelikkusest nendele samadele maksumaksjatele nende oma raha eest. Arvan, et uuskommunistlikku ERR-i ei ole võimalik parandada ja need mitmed sajad väärkuva  tootvad uuskommunistid tuleb lahti lasta. Asutada põllumajanduskoperatiiv – eurosovhoos  „ERR– Tee (euro)kommunismile “ ja nad sundkorras põllutööle panna, kus nad saaksid värskes õhus, ausa tööga, neile armsas valelikus uuskommunistlikus õhkkonnas oma ühiskonnale tekitatud kahju hüvitada, tootes tervislikku puhast kodumaist toitu, millest on tõsine puudus. Siinkirjutaja ei jälgi ühtegi ERR-i kanalit ja soovitan seda ka teistele.

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP