RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 13. jaanuar 2018

Itaalia paremtsentristid käivitasid kampaania “Ei enam Euroopa orjad!“

Põhjaliiga plakat. Foto: ekraanitõmmis

Üldvalimiste lähenedes on Itaalia Põhjaliiga liider Matteo Salvini käivitanud “Trumpi ja Brexiti” stiilis kampaania, milles rõhub riiklikule iseseisvusele.

“Euroopa orjad? Tänan, ei!” ütleb otsesõnu plakat, mis peegeldab väidetavalt paljude itaallaste veendumust, et Brüsseli bürokraatidele on loovutatud liialt palju suveräänsust.

Viimasel ajal on Salvini taas kinnitanud oma toetajaile, et valituks osutudes viib ta Itaalia välja eurotsoonist, kuna “on jätkuvalt veendunud… et sellistes tingimustes oli euro viga, mille me parandame.”

Salvini liikumine kasutab ka plakateid, milles lubatakse rangemaid piirikontrolle, illegaalide väljasaatmist ning vastupanu George Sorose “piiramatule immigratsioonile.”
Nagu hoiatab Salvini, “finantseerib Soros Itaalias tosinaid ja tosinaid valitsusväliseid organisatsioone,” mille “põhieesmärkideks on muuhulgas piiramatu immigratsioon .. ning perekonna ja soostereotüüpide lammutamine.”

Ta rõhutab, et “see isik on ohtlik” ja “me peame ta peatama, enne kui on liiga hilja.”
Salvini propageerib “terve mõistuse revolutsiooni” ning kuulutab USA presidendi Donald Trumpi eeskujul, et Itaalia ja itaallased tuleb seada esikohale – “Prima gli Italiani!
Allikas: http://objektiiv.ee/itaalia-paremtsentristid-kaivitasid-kampaania-ei-enam-euroopa-orjad/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP