RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 12. veebruar 2018

MATTI ILVES: EUROOPA LIIT PROPAGEERIB SEGARASSILISI ABIELUSID

Pilt Belgia põhikooli seksuaalkasvatuse õpikust

See, et Euroopa Liidus seda tehakse ei ole juba ammu meile üllatuseks ja võib-olla ehivad meil Eesti koolides inimeseõpetuse tundides sarnased pildid ka laste õpikuid.

E. Liidu selge suund on Euroopas hävitada rahvused ja ka rahvusriigid, ning kujundada eri ruhvustest üks tumedanahaline segarass, mida hakkaksid siis valitsema sionistid, ülirikkad globalistid.
Sellest lugege siit: http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2016/02/matti-ilves-coudenhove-kalergi-plaan.html

Ja seda tehakse sellest hoolimata, et teadlaste viimased uuringud on tõestanud, et segarassilistest peredest pärit lapsed ei ole pikas perspetiivis eluvõimelised.

Video: Degenerandid! Segarassilised abielud - inimkonna surm


Must rass, kellega meid tahetakse segada on kõige madalama keskmise IQ tasemega rass! Vaadake kaardilt:
Tumeroheline, keskmine IQ 97...108
Roheline 88...97
Kollane 82...88
Pruun 69...88
Punane 59...69

Margaret Thatcher on juba ammu öelnud Euroopa nn. ühiskodu kohta: "... seeläbi ei rajata mitte Euroopa ühiskodu, vaid Euroopa ühisvanglat. Ja see on vastuvõetamatu. Kujutlege endale ette Euroopa ühendust, mis koosneb 30 riigist, mille majanduslik tootlikkus jääb kusagile Saksamaa ja Ukraina ning poliitiline stabiilsus Suurbritannia ja Poola vahele, kusjuures kõike juhtakse Brüsselist... See on veel utoopilisem ettevõtmine kui Paabeli torn. ...See uus Euroopa, mida euroföderalistid loovad on liikmesriikide ja nende rahvaste soovide täitmiseks sama vähe valmis kui omal ajal oli rahvaste liit. (kui puhkes Teine maailmasõda, otsustas Rahvaste Liit seda fakti ignoreerida ja arutas selle asemel raudteeülesõitude standardimist). ...Juhul kui Euroopa Ühendus jätkab föderaalriigi kursil, mida enamik liikmesriikide valitsusi ja komisjon näib taotlevat, luuakse struktuur, mis toob kaasa ebakindluse, tööpuuduse, rahvusliku kibestumise, ja etnilised konfliktid..."
Thatcher ei teadnud siis veel nüüd Euroopa Liidus võimutevast liberaaldemokraatlikust ja sotsialistlikust utoopiast, siis oleks ta kasutanud hoopis rängemaid sõnu.

Kreeka fiosoofias üteldakse ajastute ja valitsejate kohta: Esimene ajastu - valitsesid jumalad; teine ajastu - valitsesid kangelased; kolmas ajastu - valitsevad filosoofid; neljas ajastu - valitsevad kurjategijad.
Nüüd oleme me ilmselt jõudnud ajajärku, kus meid valitsevad kurjategijad.

Lisan veel siia ühe tähelepanuväärse tsitaadi Tammsaarelt, mida peaksime nüüd eriti kindlalt silmas pidama:
"Ainuke meie õige pääsetee on truuduses oma maa, oma rahva, oma keele, oma kultuuri, oma omapära vastu. Kui meil see tõetundmine puudub, siis ei või meid keegi aidata, sest oleme nagu hunnik liivateri, mida tuulepuhang lennutab, või nagu suits, mis hajub ilmaruumis." A. H. Tammsaare "Truudus", 1939.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP