RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. veebruar 2018

Neegrid vägistasid ja tapsid 18-aastase tütarlapse

Kolmapäeval, 31. jaanuaril leiti Itaalias Pollenzas (Macerata maakond) maasse kaevatud kohvrist tükeldatud inimkeha osad. Uurimine tegi kindlaks, et tegu oli 18-aastase kaunitari  Pamela Mastropietro maiste jäänustega. Turvakaamera salvestuselt avastati, et tütarlast jälitas mustanahaline mees, kelle elukoha läbiotsimisel leiti veriseid riideid ja esemeid, mis kuulusid Pamela Mastropietrole. Neljapäeval 1. veebruaril käis tütarlapse ema surnukeha tuvastamas ja tundis oma tütre ära. Neeger nimega Innocent Oseghale oli tulnud Itaaliasse Nigeeriast või õigem oleks öelda toodud.
 Laupäeva, 3. veebruari hommikul  tulistas Macerata linnas 28-aastane Luca Traini autost juhuslikke mustanahalisi, kes said haavata. Ta mähkis end Itaalia lippu ja hüüdis hüüdlauseid: „Elagu Itaalia!“. Kirjelduse järgi oli suure tõenäosusega tegu salateenistuste poolt korraldatud terrorinäidendiga, mis pidi taevanitõusnud skandaali vaigistama ja näitama mustanahalisi ohvritena. Eilseks – 4. veebruariks oli selgunud, et tütarlapse kehast olid eemaldatud mitmed siseorganid nagu süda jt, mida pole leitud.

Märkus: „Uurimine on alanud,“ Itaalia meedia järgi. Kas ka uurimine välja selgitab, mis tegelikult toimus on teine küsimus, sest teema on poliitiliselt „plahvatusohtlik“? Tavaliselt neegrid või musulmanid röövivad vägivalla või sellega ähvardades oma ohvri ja vägistavad hulgakesi. Seekord lõppes see surmaga. Väheusutav, et üksainus neeger suutis laiba tükeldada ja maha matta. Kui Itaalias on ennenägemata skandaal, siis Eesti ja ülejäänud Euroopa meedia ei iitsatagi.
Eesti praegused võimutsejad poevad nahast välja, et ka Eestis hakkaksid sellised asjad toimuma.

Allikad: https://www.stol.it/Artikel/Chronik-im-Ueberblick/Chronik/Zerstueckelte-Frauenleiche-in-den-Marken-gefunden, https://www.nordfront.se/ny-teori-om-italienskt-styckmord-mordad-kvinna-kan-ha-offrats-voodoo-ritual.smr

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP