RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 23. veebruar 2018

Terve mõistus hoiatab: EKRE-vastased, liigne hüsteeria mõjub halvasti vaimsele tervisele

Võiks arvata, et riigi- ja rahvussümboolika kaitsmine on midagi sellist, mis peaks üht rahvast ühendama ja lähendama, paraku näitab viimaste päevade massihüsteeria, et sellest on asi kaugel.

Kõik sai alguse EKRE poolt esitatud hümniseaduse eelnõust, nagu ütleks Agu Sihvka. Ilmselt saab enamik terve mõistusega inimestest aru, et seda seadust on lipu- ja vapiseaduse sarnaselt vaja: selle möödapääsmatust näitavad kasvõi hümni eiramine aastavahetusel ning viimastel päevadel lahti pääsenud surve hümni sõnade muutmiseks. Nii on rünnatud sõnu “isamaa” ja “Jumal”, pakkudes asemele “kodumaa” ja “taevas”.

Ilmselt oleks kogu hümniseaduse asi läinud sujuvamalt, kui eelnõu poleks esitanud ühiskonna “pahad poisid” ehk rahvuskonservatiivid. Verbaalne kõhulahtisus tabas vasakliberaalset leeri aga pärast seda, kui valitsus eelnõule rohelist tuld vilgutas. Ja mõistagi näitas oma tõelist palet ainsana eriarvamusele jäänud kultuurimarksistist minister Indrek Saar.

Kogu EKRE-vastane seltskond paiskas lahingusse raskekahurväe, et hümni kaitsmise ideed maha teha. Ennekõike arendati kogu lugu maksimalismini, et see siis iseenda paroodiaks muuta. Võrdõigusvolinik Pakosta leidis kohe seadusest massiliselt diskrimineerivaid momente, arendades neid selleni, et hümni laulmiseks tuleb luba küsida, ametnik peab laulmise ajal kõrval seisma, jalutud peavad ennast kergitama ja tummad kaasa laulma, muidu paneb EKRE nad vangi. Selline vassimine saavutab üha suurema absurditeatri mõõtmed!

On lihtsalt uskumatu, kuidas nii paljud inimesed propagandistliku massihüsteeriaga kaasa läksid! Eelnõud rünnatakse isegi populaarses Facebooki-grupis EKRE Sõprade Klubi ja argumendid on seejuures justkui üksühele vasakliberaalidelt üle võetud. Inimesed, võtke ometi aega ja süvenege asja olemusse, ennekõike aga lugege eelnõu lihtsalt läbi!
Rünnakud hümniseaduse vastu kippusid kolmapäeval vist liiga raugema, sest Delfi algatas uue nõiajahi, leides eelnõu juures oleva hümni alt valesti kirjutatud nime Jansen. Seegi asi puhuti ülisuureks, kusjuures Delfi unustas kiiresti selle, kuidas ta Sinise Äratuse juhi Ruuben Kaalepi Leedus peetud sõnavõttu kritiseerides kasutas allikana Kremli-meelset portaali. Sõjas, eriti ideoloogilises, on kõik lubatud!

Huvitav on see, kuidas ka hümniseaduse vastased, “avatud (pagulastele) Eesti” propageerijad, multikultuursuse ja Euroopa föderatsiooni toetajad, sooneutraalsuse ja poliitkorrektsuse juurutajad väidavad vabariigi juubeli eel, et ka nemad armastavad Eestit ja veel rohkemgi kui rahvuskonservatiivid! Jah, ma usun seda, aga kas teie mitmerassiline, inglisekeelne, lahjendatud eestluse ja kaotatud suveräänsusega Eesti ikka on enam Eesti? Järsku on see hoopis State of the European Union Estonia või midagi sarnast?
EKRE algatatud eelnõude mahatampimine pole midagi uut, tegelikult tehakse seda regulaarselt kõigi opositsiooni eelnõudega, ka siis, kui tegu on tõsiselt hea algatusega. Mõni valitsuskoalitsiooni erakond lihtsalt talletab selle mälusse, teeb poole aasta pärast kosmeetilised muudatused, esitleb seda oma eelnõuna ja ilus idee jõuab ikkagi seadusesse. Paraku mitte opositsioonist, vaid valitsusest, seega plusspunktid võimulolijatele.

On ilmselge, et EKRE-vastast kampaaniat juhitakse Eestis lausa kõrgtasemelt, seda koordineeritakse, otsitakse välja mistahes rahvuskonservatiivide apsud ja lajatatakse siis täie rauaga. Nõiajahist võtavad osa nii president, Riigikogu esimees (kes “Foorumis” kutsub küll suure juubeli eel poliitilisele rahule, kuid samas unustab ennast ja torkab EKRE suunas), aga ennekõike mõistagi sotsid, peavoolumeedia, kõikvõimalikud “ahistatud” vähemused, seega kogu globalistlik leer. Seda seetõttu, et rahvuskonservatiivid julgevad oma arvamuse julgelt ja poliitiliselt ebakorrektselt välja öelda.
Võib eeldada, et eelseisva valimiskampaania käigus hiilib iga rahvuskonservatiivi taga kümneid luukerekütte ja inkvisitsiooni juhib süvariik. Muide, selle viimase nähtuse puhul üritatakse ikka rahvuslasi maha rahustada: need on ju meie omad poisid, kuidas te võite neid kurjadeks kaageebeelasteks pidada? Aga needsamad “poisid kõrvaltänavalt” on ju ametnikud ja kui nende euroametnikust president ütleb, et neegrid on teretulnud, on see nende jaoks riiklik poliitika ning võõrastele “ei” ütlevad rahvuslased seega vaenlased, keda peabki jälitama!

Lõpetuseks peab nentima, et riiklik ideoloogia, mis kaldub multikultuursust külvama, on sageli just see, mis ühiskonda lõhestab ja viha üles kütab. Nii et vasakliberaalid, enne kui te kedagi ühiskonna lõhestamises süüdistate või vihakõneseadust algatate, vaadake peeglisse, sealt vaatab vastu kas Soros või Uljanov ise! Just neile ei meeldi ka hümniseaduse eelnõu, sest “Mu isamaa, mu õnn ja rõõm” pole “Internatsionaal” või “Ood rõõmule”!

Allikas: http://uueduudised.ee/arvamus/terve-moistus-hoiatab-ekre-vastased-liigne-husteeria-mojub-halvasti-vaimsele-tervisele/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP