RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 2. aprill 2018

Europarlamendi Hollandi saadik Marcel de Graaff viskas Euroopa Liidu tuleviku arutelul tõepommi



"Europarlamendi Hollandi saadik Marcel de Graaff viskas jaanuaris toimunud Euroopa Liidu tuleviku arutelul tõepommi: "Härra President, lubage mul rääkida stsenaarium, mis ei ole härra Junckeri "Valges Raamatus". Kui Euroopa Liit jätkab praegusel kursil, siis Euroopa tulevik on islamlik. See on islamimaailma eesmärk, see on Euroopa Liidu eliidi eesmärk. See on avatud poliitikate eesmärk, ja see on selle kriminaalse massiimmigratsiooni eesmärk. Loomulikult siin on "pisikesed probleemid", nagu mõrvad ja vägistamised. See on hind, mida makstakse rahvusriikliku identiteedi hävitamise eest. See on tahtlik Euroopa Liidu poliitika.

On vaid üks takistus teel Euroopa Kalifaadile (islamiriigile), ja need on patriootlikud kodanikud, kes hääletavad patriootlike parteide poolt. Euroopa Liit on kuulutanud need parteid enda vaenlasteks, suurimaks ohuks. Euroopa Liidu reeglid ei kehti patriootidele. Nad on Homo Sacer (isikud, keda võib karistamatult hävitada).

Euroopa tulevik on kalifaat, kui kodanikud ei tõuse üles ja ei kaitse oma kultuuri ja identiteeti," lajatas Marcel de Graaff eliidile otse näkku."

Allikas: Eve Raid, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP