RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 9. aprill 2018

Europol jälgib inimsmugeldajaid — kas ka Sorosi, Merkelit ja inimõiguslasi?

Euroopa õiguskaitseorganid jälgivad vähemalt 65 000 arvatavat inimsmugeldajat, teatas neljapäeval Euroopa politseiamet Europol. Seda on kolme aasta taguse ajaga võrreldes kaks korda rohkem.

Europoli hinnangul on nõudmine inimsmugeldajate järele endiselt suur, kuigi Vahemerd ületavate migrantide hulk on vähenenud. 2015. aasta septembris teatas Europol, et neile on teada umbes 30 000 inimsmugeldajat. 2016. aasta lõpuks tõusis nende hulk 55 000-ni ja mullu kasvas veel 10 000 võrra. Üle 60 protsendi smugeldajatest, kelle kodakondsuse Europol on tuvastanud, on eurooplased.

Kindlasti tuleks inimsmugeldajate sekka arvata ka Saksamaa liidukantsler Angela Merkel ning mitmed väidetavad inimõigusorganisatsioonid, kes teevad koostööd inimkaubanduse korraldajatega, sõites neile antud eelinfo põhjal oma laevadega lausa Liibüa rannikule, kuhu kurjategijad on põgenikud juba kohale toonud.

Angela Merkel väärib kohtulikku karistust üleskutse eest Saksamaale tulla — paljude põgenike hinnangul algatas just see Kolmanda maailma riikides massipsühhoosi, sealhulgas ka nende pagulaste seas, kes tahtsid tegelikult koju minna. Miljardär George Sorost aga on süüdistatud tema rahastatud teadlikus rändepoliitikas, mille eesmärgiks on Euroopa valge rahvastik teiste rasside vastu välja vahetada.

Erinevate allikate andmetel on miljonid inimesed Aafrikas ja Aasias alles liikuma hakkamas, eriti Sahara-tagusest Saheli piirkonnast, nende eeldatavat arvu hinnatakse kümnetesse miljonitesse.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/europol-jalgib-inimsmugeldajaid-kas-ka-sorosi-merkelit-ja-inimoiguslasi/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP