RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 5. aprill 2018

See pole enam tõejärgne maailm

Tõepoolest, see, kuhu me oleme sattunud, on midagi veel palju napakamat, sõbrad. Näib, see on igasuguse terve mõistuse järgne maailm. Artikkel, mille otsa komistasin, annab selleks arvamuseks põhjust.

Mul on raske otsustada, kas ajakirjandus on loll või peab ajakirjandus oma lugejat lolliks. Halvad variandid on mõlemad. Kuid olles seda artiklit lugenud, ma kolmandat võimalust ei näe. Ning see tõdemus ei kehti mitte ainult Soome, vaid samavõrd ka meie ajakirjanduse nuputreialite kohta, sest meie ajakirjandus paljundab seda jama täiesti süüdimatult.

Artikli läbi lugenud, peaks iga tervemõistuslik inimene aru saama, et lapse ei sünnitanud mitte mees, vaid naine. Et see naine ennast meheks peab, see ei oma vähimatki tähtsust ja pole alus, et kirjutada, nagu oleks mees lapse sünnitanud. Ta oli naine ja ta on naine edasi, mis keemilised protsessid ka tema peas ei möllaks.

Kui kellegi arvates on selle naise puhul siiski alust väita, et ta on mees, sest ta ise arvab nii, ja et tõepoolest mees sünnitas lapse, nagu artikkel väidab, siis...

Noh, siis on nii, et kui mõni omadega sassis naine ennast pesumasinaks peab ja lapse sünnitab, kas siis on meedial tõesti põhjust avaldada sensatsiooniline artikkel sellest, et on ajalooline hetk - pesumasin sünnitas lapse!?

Ajakirjanik Inna-Katrin Hein ja Postimehe Elu24.ee toimetus ilmselt nii arvab - ka pesumasin võib lapsi sünnitada.
See artikkel:  https://elu24.postimees.ee/4459661/ajalooline-hetk-soomes-sunnitas-esmakordselt-mees//

Allikas: Harri Kingo, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP