RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 26. aprill 2018

"Sest me armastame teineteist!"

Homod nõuavad endale abiellumiseks õigust ja põhjendavad seda tavaliselt oma armastusega. Et riik peab lubama neil abielluda, sest nad armastavad teineteist. Ja kui riik ei luba neil armastuse pärast abielluda, siis rikub riik nende inimõigusi. Jne jms. Muud põhjendust kui armastus neil abiellumiseks pole.

Kahjuks on seda argumenti toovad homod lihtsalt õiguslikus mõttes täiesti harimatud. Nad ei tea sedagi, et riik ei vaja abiellujatelt tõestust, et abiellujad teineteist armastavad. Riik paneb paari ka kaks sellist inimest, kes teineteist vihkavad, põlgavad, põlastavad - kui nad vaid tahavad nii.

Armastus on valdkond, mida riik mitte kuidagi ei reguleeri. Pole olemas seadust, mis käsiks või kohustaks kedagi armastama. Isegi laste kasvatamist käsitlevad seadused ei nõua vanematelt lapse armastamist. Ja olgem realistid - ega ei saagi nõuda. Sest seda ei saa kuidagi kontrollida. Riik siis ka ei nõua ega kontrolli.

Ka abiellumisel ei küsita ühegi inimese käest, kas ta teist armastab. Küsitakse, kas tahetakse abielluda. Ja kunagi ei küsita põhjust, miks tahetakse abielluda. Ja neid põhjuseid, miks tahetakse, on ikka väga palju rohkem, kui vaid üks - see armastus. Armastus jäetakse abielu sõlmimisest välja, jäetakse üldse ära. See pole riigi asi kontrollida, reguleerida, nõuda ega tuvastada vms. Riik armastusega ei arvesta, seda pole sama hästi kui riigi jaoks olemas.

Niisiis, kui homod toovad oma abiellumise tahte põhjenduseks oma suure armastuse, siis on see mõttetus - totaalselt väär arusaamine, mis on üldse abielus riigi roll, riigi tegevuse piirid, põhimõtted ja sisu. Armastuse argument pole riigi jaoks absoluutselt oluline argument - riik ei küsi isegi heterote armastusest. Miks peaks riik äkki hoolima homode armastusest!?

Homod - ärge rohkem põhistage oma tahtmist abielluda oma suure armastusega. See on riigi jaoks puhas bla-bla-bla ja täielik sooja õhu liigutamine. Riiki see ei huvita. Riik armastusega ei tegele. Riik armastust ei reguleeri, ei nõua ega seadusta. Pole normi, mis kohustaks abikaasasid teineteist armastama. Ja seeläbi pole armastus ka riigi jaoks mingi põhjus kaht inimest paari panna. Teie argument, et riik peab homodel lubama abielluda, sest homodel on suur armastus - noh, see on täielik jamps ja sügav õigusliku hariduse lünk teie teadvuses.

Elage ja armastage teineteist. Riigil pole sellega vähimatki pistmist. Ammugi pole riigil sellest tulenevaid kohustusi. See lihtsalt pole argument riigi jaoks.

Allikas: Harri Kingo, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP