RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 16. mai 2018

Häirekell: Euroopa naised ja lapsed on heidetud poliitkorrektsuse ohvrialtarile

Noored naised protesteerivad vägivalla vastu, ajendiks 18-aastase neiu vägistamine Pamplona festivalil.

Veebilehe Voice of Europe kolumnist Ben Perchiron kirjutab väga mõtlemapaneva loo, mis on tõeliseks häirekellaks — Euroopa praegune tsivilisatsioon on poliitkorrektsuse hulluses hüljanud oma ühiskonna kõige nõrgemad ja loobunud moraalsest kohustusest neid kaitsta.
Uued Uudised vahendavad Ben Perchironi kirjutise, et iga mõistusega inimene saaks aru: Euroopa on minemas kohutavat hukatuse teed ja ainus võimalus on toimida nii, nagu seda tehakse Ungaris ja Poolas.

“Demokraatlikku ühiskonda saab hinnata selle järgi, kuidas ta kohtleb ja kaitseb oma nõrgemaid liikmeid. Euroopalikus ruumis ollakse enamjagu üksmeelel, et nendeks on lapsed, naised ja vanurid, ning paljud laiendavad seda ka loomadele.
Ülemaailmne vasakliberaalne eliit üritab inimkonda veenda, et nõrgemate hulka kuuluvad ka Aafrikast ja Lähis-Idast Euroopasse voolavad parimas eas noored (82% neist on alla 30 eluaasta) mehed (kõigist põgenikest on neid 67%). See kontingent on muutunud oportunistlikeks majanduslikeks vabakutselisteks, kelle osa tööhõives on tööstuslikesse riikidesse jõudes vaid 2,2%.
Kuidas see madala kvalifikatsiooniga, head elu otsiv sisserändajate vool Euroopat mõjutab? Tagajärgi analüüsitakse mitmes valdkonnas, sealhulgas finants-, majandus-, sotsiaal-, kriminaal-, põllumajandus-, eluaseme-, haridus- ja mitmes muus sektoris, kuid siiski on üks aspekt, mida on juba uuritud ja mis näitab väga murettekitavaid tulemusi: see on seksuaalne vägivald.

Liberaalne judaistlik-kristlik ühiskond – nagu kõik tänapäevased ühiskonnad Euroopas – on uhke oma moraalsete väärtuste ja võime üle hoolitseda ja kaitsta oma nõrku ühiskonna liikmeid. Miks on see moraalne valmidus viimastel aastatel vastupidiseks muutumas?
Pärast seda, kui II maailmasõda lõppedes sai Lääne kultuuri ja tsivilisatsiooni bastioniks liberaalne Euroopa, on moraalne langus olnud kiire.
Veel aastakümnete eest karistati Ühendkuningriigis, Rootsis, Saksamaal ja Austrias vägistajaid alates 7-aastasest kuni eluaegse vangistustuseni. Tänapäeval on reeglid muutunud ja asjaomased asutused lähtuvad otsustes poliitilisest ideoloogiast ja -tellimustest ning seetõttu on kuritegude käsitlemisel tehtud kurjategijatele tohutuid järeleandmisi.

Juhtumid on õõvastavad — leiboristide juhitavas Suurbritannia Midlandsis tegutses Pakistani gäng, kes sundis prostitutsioonile tuhandeid naisi; Telfordis vägistas sisserändaja 12-aastast tüdrukut pikka aega regulaarselt,  Iraagi mees kasutas Austrias oma himude rahuldamiseks 10-aastast poissi, Rootsis aga said noore ema julmad vägistajad karistuseks kõigest 14 kuud. Selliseid juhtumeid on tuhandeid ja kõiges selles on süüdi Euroopat vallanud vasakpoolne katk.

Läänemaailma kultuuri ja tsivilisatsiooni bastionis Euroopas on olukord muutunud ääretult hullumeelseks, sest väidetavad euroopalikud väärtused ei kaitse immigrantide vägivalla eest isegi 90-aastast vanaema (konkreetne juhtum), ühiskonnas liiguvad ringi tõelised koletised, kes põlgavad neidsamu väärtusi, ning neil lastakse tegutseda ja uusi kurjategijaid juurde tekitada.
Meie kõige nõrgemad kannatavad üha hullemini — mitte ainult majanduslikult, vaesusest ja kõrgetest maksudest — nad kannatavad ennekõike füüsiliselt ja emotsionaalselt sisserändajate tekitatud vägivallast. Euroopa kodanikud, kes pole enesetapukavaga kaasa läinud, on lõpuks alustanud ärkamist ja tõstavad järjekindlalt mässu selle hullumeelsuse vastu, nagu näitasid hiljutised referendumid ja valimised Ühendkuningriigis, Austrias, Ungaris ja Itaalias.

Ainsaks küsimuseks on: kas see on piisav ja kas meil on veel aega, et saada tagasi meie unikaalne kultuur, mida on juba aastaid halastamatult lammutatud?
Joonealuseks märkusena ütlen — arvestades, et sissetulev rahvastik on enamuses moslemid, on nende heaolul kohutav hind, seda eelkõige halal-liha-meetodite tõttu, mis ei ole muutunud 13 sajandist. Loomad on igas ühiskonnas tõepoolest kõige nõrgemad.”

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/hairekell-euroopa-naised-ja-lapsed-on-heidetud-poliitkorrektsuse-ohvrialtarile/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP