RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 7. juuni 2018

Bilderbergi grupi kutsed said Jüri Ratas ja Baiba Rubesa — kas Rail Baltic on maailma vägevatele silma jäänud?

Salapärase Bilderbergi grupi kohtumine meelitab alati ka globalismivastaseid protestijaid.

Nimelt toimub neljapäevast nädala lõpuni Itaalia linnas Torinos järjekordne saladuslooriga kaetud Bilderbergi grupi kohtumine, millele on Põhja-Ameerika ja Euroopa poliitikute, ettevõtjate, rahandus- ja akadeemilise maailma tipptegelaste kõrval kutsutud ka Eesti peaminister Jüri Ratas ja RB Rail AS-i tegevjuht Baiba Rubesa.

Kui vaadata osalejate nimekirja, siis selles on erinevate riikide parlamendisaadikuid, pea- ja teisi ministreid, parteiliidreid jne. — see lubabki oletada, et nad on saanud kutse mingil kindlal põhjusel. Jüri Ratase võib kokku viia Baiba Rubesa ja Rail Balticuga — tundub, et see objekt ongi üks neist asjadest, mis võiks maailma poliitilist ja majanduslikku eliiti huvitada.

Kuna opositsiooni-Keskerakonna vastumeelsus Rail Balticu vastu muutus valitsusse jõudes kiiresti palavaks armastuseks, siis võib eeldada, et kui trass tõesti jutuks tuleb, siis kannab peaminister Ratas selle Bilderbergi grupi ette kuldkandikul ja ulatab selle neile säravail silmil.

Bilderbergi grupi kogunemisi peetakse uue maailmakorra kehtestajate salanõupidamisteks, kuna sealt ei jõua kunagi avalikkuse ette mingit infot tehtud otsustest. Korraldajad ja osalejad ise on väitnud, et nad tahavad lihtsalt poliitika üle arutleda, ilma et peaks meedia tähelepanu keskmes olema. Kohtumised seda kahtlemata on, kuid tulemused ja arutletu sisu meedia kätte kunagi ei jõua.
Selle nimekirja inimestest on absoluutselt kõik globalistid ja paljud neist ka taustaga, millel annab mängida – näiteks Baiba Rubesat üritati ametist minema kangutada, kuid mingi seljataguse toel jäi ta siiski paika. Tundub, et sinna kutsutavad inimesed on kas mõjutatavad või grupi eestvedajatele oma lojaalsust tõestanud.

“Vandenõuteooriaga” lõpetades tuleb nentida, et Jüri Ratast sinna vaevalt niisama viisakusest kutsuti — peaminister on juba näidanud, et globalistlike maailmaliidrite huvi on talle märgatavalt tähtsam kui Eesti suveräänsuse järgimine.
Bilderbergi grupp sai oma nime Hollandi Oosterbeeki linna Bilderbergi hotelli järgi, kus üks seltskond kogunes esimest korda 29. mail 1954. aastal.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/bilderbergi-grupi-kutsed-said-juri-ratas-ja-baiba-rubesa-kas-rail-baltic-on-maailma-vagevatele-silma-jaanud/
_______________
Lugege ka SIIT.
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP