RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 14. august 2018

Jevgeni Ossinovski peab oma lapsi… mitte kõige suuremaks väärtuseks

Jevgeni Ossinovski Arvamusfestivalil 11. augustil 2018

 Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Jevgeni Ossinovski sõnad Arvamusfestivali erakonna esimeeste debatil tõestavad ilmekalt, miks ei tohi teda ega teisi sotse riigitüüri juurde lubada.
Debatil, kus oli jutuks Eesti rahva sündimuse suurendamine, ütles Ossinovski meelega või kogemata välja oma elutõe: lapsed ei ole tema jaoks eriti suur väärtus ning segavat tema eneseteostust.

„Mina oma naisega ei taha rohkem kui kahte last. Me tahame ennast inimestena realiseerida ka teistmoodi. Ehkki ma olen väga õnnelik oma laste üle, siis see küll ei ole kõige suurem väärtus, mida ma siin maailmas loonud olen,“ ütles Ossinovski, täpsustamata, mis see suurem väärtus on. (Äkki alkoholi aktsiisi tõus?)

Loodetavasti mõtles Ossinovski tõsiselt, et armastab oma lapsi. Sest tema avalduse teine pool lubab oletada, et Eesti rahva lapsi – olgu sündinud või sündimata – ta oma sisimas põlgab.
Ossinovski avaldus on kahtlemata külm dušš kõigile neile inimestele, kes on siiralt lootud, et riik tegeleb Eesti rahva sündimuse tõstmisega. Ei, see ei ole praeguse valitsuse prioriteet, sest seda ei peeta isegi mitte vajalikuks. Suurt laste arvu ajavat taga vaid diktatuurid – ka umbes sellise väitega tuli endine sotsiaalminister väitluses lagedale.

Ossinovski avaldus aga ei üllata aga põrmugi neid inimesi, kes teavad, millist sõgedat maailmavaadet edendavad sotsiaaldemokraadid ülejäänud Euroopa riikides. Selle vaate kohaselt lapsed a) segavad karjääri, b) takistavad kohvikus veini rüüpamist, c) suurendavad inimkonna ökoloogilist jalajälge. Ja kui omal kipubki rahvast nappima? Toome Aafrikast sisse, seal ajab mudilasi ju üle ääre.
Kui te järgmine kord Ossinovskit või mõnda muud sotsi trehvate, ärge peljake küsida, kes ikkagi on need inimesed, kelle eest sotsid alati enne valimisi seista lubavad. Lapsed ja noored pered nende hulka ilmselgelt ei kuulu!
UU

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/repliik/jevgeni-ossinovski-peab-oma-lapsi-mitte-koige-suuremaks-vaartuseks/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP