RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 30. august 2018

Saksamaal Chemnitzis tuli tänavatele ligi 6000 inimest

Saksamaa idaosas Chemnitzis tuli eile ja täna tänavatele ligi 6000 inimest, et avaldada meelt Saksamaa immigratsioonipoliitika vastu.
Rahvuslased kogunesid tänavatele juba teist päeva järjest ning politseil polnud võimekust, et neid peatada, vahendab Der Spiegel.

Chemnitz on Saksamaa idapoolse Saksi liidumaa suuruselt kolmas linn.
Rahutused said alguse sellest, et pühapäeval pussitati kesklinnas toimunud üritusel surnuks 35-aastane Daniel H. Pärast seda levis sotsiaalmeedias kulutulena info, et pussitaja oli migrant ning inimesed tulid tänavatele, et välja valada oma viha migrantide vastu.

Esmaspäeval korraldati linnas rahvuslaste-vastane meeleavaldus ja selle peale tuli tänavatele veel rohkem rahvuslasi, kokku ligi 6000 inimest, kes skandeerisid: „Vabadus! Sotsiaalne! Rahvuslik!” Samuti kostsid hüüded: „Saksamaa sakslastele! Migrandid välja!”
Välismaalased moodustavad Chemnitzi elanikkonnast 7,6 protsenti ja pagulaste osakaal oli 2018. aasta algul 2,41 protsenti.

Tänavatele tulnud inimesed rääkisid, et saavad aru migrantide kehvast olukorrast, aga Saksamaal on 2 miljonit last, kes elavad allpool vaesuspiiri. Nende heaks ei tee keegi midagi, samas kui migrantide peale kulutatakse suuri summasid. Migrandid tööd teha ei viitsi, vaid tahavad kõik olla suured jalgpallimängijad ja lauljad. Kui neil palutakse tööd teha, siis räägivad nad, et ei saa, selg on haige.

Inimesed on pahased, kuna Saksa valitsus kulutab raha migrantide peale, aga oma inimesed kannatavad, pensionid on väga väiksed. Inimesi ajab vihale suur ebavõrdsus ja asjaolu, et raha kulutatakse migrantide peale.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP