RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 30. september 2018

Jätke meelde: toetades liikumist Eesti 200, toetate ilmselt ka "homoabielu" seadustamist

Head Objektiivi sõbrad!

See kord juhin teie tähelepanu ühele uudisele ja sellega haakuvale Objektiivi juhtkirjale, mis toovad mõlemad välja ühe väga lihtsa tõdemuse – nimelt selle, et kes iganes toetab riigikogu valimistel nimetuse Eesti 200 taha koondunud seltskonda, annab suure tõenäosusega ühtlasi oma toetuse nn homoabielu seadustamiseks Eesti Vabariigis.

Temaatilise uudise ja juhtkirja leiate siit:



See tõdemus tasub endale hästi meelde jätta ning sõnumit tasub levitada ka oma sõprade ja tuttavate seas. Nagu meie juhtkirjas öeldud: "Eesti 200 näol on tegu euroliberaalse ideoloogia eestkõnelejatega, kes kavatsevad läbi viia ammuilma teada-tuntud sotside ja liberaalide lammutusprogrammi."

Lisaks eelnevale toon eraldi esile meie selle nädala saate "Fookuses", kus arutasime koos Markus Järviga minu poolt mõne nädala eest ERR-i portaalis avaldatud artiklis esitatud ettepanekuid, mille kohaselt peaks riigikogu liikmeks pürgijatele kehtestama kolm lihtsat nõuet:

  1. oma vaadete avalikustamine keskse tähtsusega riigielu puudutavates küsimustes;
  2. seadusandlikuks tööks vajaliku kompetentsuse tõestamine;
  3. oma organisatsiooniliste sidemete avalikustamine.
Selle saate leiate siit:


Oma nädalakommentaaris võttis Markus Järvi aga vaatluse alla Ungari tagakiusamise püüdlused Euroopa Liidu poolt, millele aitasid omalt poolt häbiväärsel kombel kaasa ka kõik Eesti saadikud Euroopa Parlamendis, välja arvatud Igor Gräzin. Selle kommentaari leiate siit:


Taustaks soovitan kindlasti tutvuda ka Ungari peaministri Viktor Orbáni kõnega Euroopa Parlamendis, mis sai sel nädalal eesti keeles avaldatud üksnes meie portaalis. See suurepärane kõne annab ettekujutuse, kuidas peaks ühe iseseisva ja väärika riigi juhid euroliidus oma maa, rahva ja riigi heaolu eest seisma:


Võrreldes sellest kõnest avenevat pilti meie riigi juhtpoliitikute sõnavõttudega ei ole paraku tõdeda muud kui seda, et võrdlusmoment praktiliselt puudub. Seda enam on häbiväärne, et enamik Eesti eurosaadikuid ei seisnud Ungari kaitsel, vaid hääletas hoopis madjarite suhtes repressioonide kehtestamise poolt. 

Tervitustega

Varro Vooglaid
SAPTK juhatuse esimees
PS! Kui peate Objektiivi tööd oluliseks, siis saate sellele omapoolse annetusega kaasa aidata. Annetuse tegemiseks vaid mõne hetkega vajutage allolevale punasele nupule! Oluline on iga annetus sõltumata summast, sest riigist, parteidest, äriühingutest ja rahvusvahelistest organisatsioonidest sõltumatu väljaandena tegutseb Objektiiv üksnes eraisikute annetustest.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP