RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 3. september 2018

MATTI ILVES: LÄÄNE-EUROOPA LOOBUB OMA KULTUURIST

Lääne-Euroopa loobub oma kultuurist moslemite kasuks, kes näeved Euroopat oma saagina. Keelutsoonid hõlmavad juba suure osa Lääne-Euroopa linnadest, julgeolekupoliitika ekspert Jozsef Horvath ütles seda Ungari päevalehes "Magyar Hirlap".

Horvath mainis, et "Peamine küsimus täna on Euroopa inimesed ja millises maailmas me tahame elada. Kas tahame loobuda meie riikidest, linnadest ja korteritest mis on meile pärandatud vanemate ja vanavanemate poolt, või tahame kaitsta neid."
Seoses eelseisvate Rootsti valimistega ütles ta, et kui ei tule muutust Lääne-Euroopa rändepoliitikas, siis Rootsist võib saada esimene riik Euroopas kus on moslemite enamus.

Horvath rõhutas, et araabia kevadega algas uus ajastu, kuid Lääs ei suutnud sellele reageerida ja ronida välja poliitilise korrektsuse mudast. Ta hoiatas veel, et 70 aastat rahu Euroopas on toonud kaasa moraalse muutuse ja statistika järgi vaid 15 % meestest võtaksid relva, et kaitsta oma riiki.
Euroopa on kurnatud ja loobub oma kltuurist ning maast.

Ka Eesti räpased kartellivalitsused sammuvad kindlalt seda teed, et anda ära Eesti riik võõrastele!

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2018/08/western-europe-gives-up-its-culture-to-muslims-who-see-europe-as-prey-expert/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP