RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. september 2018

Õpetajalikult manitsev sotsist Riigikogu esimees Eiki Nestor muutub EKRE-le mõeldes kohe piinatangidega inkvisiitoriks

On üsna loomulik, et hipiajastu protestinoorest Eiki Nestorist on küpses eas saanud globalistist poliitik, kes kannab edasi Marxi sõnumit.

Sotsiaaldemokraadist Riigikogu esimehel Eiki Nestoril on kombeks tekitada lehkavaid verbaalseid kuhjakesi, et ise hiljem neisse sisse astuda.

Nestor ütles esmaspäeval Riigikogu 13. koosseisu 8. istungjärgu avaistungil peetud kõnes, et Eesti erakondade maine on soovitust oluliselt madalam. “Lugeda  üllitisi sellest, kuidas kõigis hädades on süüdi erakonnad, pole nende suhtes aus,” ütles ta. Kas jutt käib kõvasti allakäinud sotsidest, kes kutsusid tulekahju kustutama paar kunagist kuulsat nime, Indrek Tarandi ja Marina Kaljuranna?

Samas aga on just Nestor eesistujale mittekohaselt pidevalt rünnanud, solvanud ja alandanud  Eesti Konservatiivset Rahvaerakonda mistahes küsimustes – kasvõi hiljutises ütluses, et EKRE-t nagunii valitsusse ei võeta. Pealegi on rahvuskonservatiivide erakond ainus, kelle maine tegelikult kogu aeg paraneb.

Selgelt EKRE vastu suunatud oli Nestori väide, et “segaduses inimesi on lihtne hirmutada ja nendel hirmudel päevitavad populistid ja demokraatlikke väärtusi ka oma riigis jalge alla tallavad tegelased kasutavad seda rõõmuga ära.”

“Seetõttu on meile oluline ja arusaadavam, et mis iganes katse kas või ainult murendada meiega samu väärtusi kandvate riikide ja rahvaste ühtsust, ei ole meie huvides,” sõnas Nestor. “Ütlemine – “Eesti eelkõige”, tähendab Eesti jaoks ka – “Ühinenud Euroopa eelkõige”, demokraatlike õigusriikide kaitseliit – “NATO eelkõige”.

Ei ole vist mõtet marksistilt küsida, mismoodi on ühendatud väited “Eesti eelkõige” ja “Ühinenud Euroopa eelkõige” näiteks rändekriisi taustal. Tema arvates peaks “Ühinenud Euroopa” liige Eesti võtma migrante vastu samamoodi, nagu Hispaania, Saksamaa ja Rootsi, sellel aga pole “Eesti eelkõige” põhimõttega midagi ühist! Kumb siis “eelkõige” on, kas Brüssel või Eesti?

Samamoodi pole “meiega samu väärtusi kandvate riikide ja rahvaste ühtsus” sots Eiki Nestori puhul kindlasti sama, mis rahvuskonservatiiv Mart Helme puhul. Nestoriga samu väärtusi kannavad Merkeli-Saksamaa ja Löfveni-Rootsi, Mart Helmega samu aga Poola, Ungari, Austria, Itaalia, Tšehhi, Slovakkia ja mitmed teised Kesk- ja Ida-Euroopa riigid.

Siinkohal tasuks edastada ka Tšehhi seadusandjaid külastanud EKRE Riigikogu saadiku Henn Põlluaasa sõnumit, kellele sealsed saadikud väitsid, et immigratsioonivastast poliitikat toetavad Tšehhi parlamendis kõik erakonnad, nii parem- kui vasakpoolsed, ja ühtsed on nad ka selles, mis puudutab riigi huvide ülimuslikkust EL-i globalistlike huvide ees ehk tõelist suveräänsust.

Isegi väide “NATO eelkõige” on nestorlikus versioonis pigem see, kui Eesti loodab ainult liitlastele ning laseb oma Kaitseväge vene luureagentidel ning vastutustundeta ametnikuhingedel laostada.

Mis aga puutub presidendi kõnesse Riigikogus, siis kui endine riigipea Toomas Hendrik Ilves võttis oma kõnedes sisuliselt läbi kogu Eesti rahva, siis Kersti Kaljulaid teeb pilvelendu, rääkides sellest, kui ilusaks saaksime me kõik teha, kui me oleksime ühine pere multikultuurses ühiskonnas.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/opetajalikult-manitsev-sotsist-riigikogu-esimees-eiki-nestor-muutub-ekre-le-moeldes-kohe-piinatangidega-inkvisiitoriks/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP