RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 10. oktoober 2018

Isegi poliitkorrektne Saksamaa on nördinud – oma tütart aafriklasest vägistaja eest kaitsnud isa sai süüdistuse

Saksamaa on täis noori migrante, kes tulevad riikidest, kus naiste vägistamine pole midagi erilist.

Vasakliberaalse ühiskonna moraalsel muteerumisel pole enam piire – oma 21-aastast tütart aafriklase eest kaitsnud 42-aastane saksa mees sai süüdistuse kehavigastuse tekitamise eest.

Müncheni Hackerbrücke raudteejaamas üritas 28-aastane sisserändaja Eritreast möödunud teisipäeval kätt noore naise seeliku alla ajada. Kui isa seda nägi, virutas ta ahistajale, tekitades neegri näole vigastusi.

Saksa raudteefirma Deutsche Bahn töötaja nägi juhtunut pealt ja teatas politseile. Saksa politsei otsustas esitada kaks süüdistust: üks sisserändaja vastu seksuaalse vägivalla eest ja teine tütart kaitsnud isale kurjategijale kehavigastuste tekitamise eest.

Paljud sakslased olid šokeeritud kohtuasjast isa vastu, olles seisukohal, et mees tegutses oma tütre kaitsmise eesmärgil, mis õigustab vasturünnet. Facebooki keskkonnas ollakse massiliselt isa poolt.
“Asja hindamiseks on kohus. On kahtlus, et oli kaks kuritegu, üks seksuaalne ahistamine ja teine füüsiline vigastus. Politsei on seadusega kohustatud neid mõlemaid kohtusse saatma,” ütles Müncheni politsei pressiesindaja Petra Wiedmann, kes soovitab inimestel kasutada muid võimalusi, kui jaamas toimub kuritegu, näiteks pöördudes kohapealsete julgeolekujõudude poole.

Seega soodustab Saksa ühiskond ohvrimentaliteeti, enda ja lähedaste kaitsmisest hoidumist, migrantide kuritegude varjamist või nende mittemärkamist, asjade usaldamist poliitkorrektsuses vaevleva politsei kätte – seega seadusetust ja migrantidele vastutustundetuse ning kõikelubatavuse tunde sisendamist. Eesti ühiskond peab tegema just vastupidist – oma pere, lähedaste ja üldse nõrgemate kaitsmine vägivalla eest kasvõi vastuvägivallaga peaks aukohuseks olema. See konkreetne isa oleks pidanud süüdistuse asemel saama autasustatud!

Allikad: Merkur.de, Voice of Europe

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/isegi-poliitkorrektne-saksamaa-on-nordinud-oma-tutart-aafriklasest-vagistaja-eest-kaitsnud-isa-sai-suudistuse/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP