RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 12. oktoober 2018

MATTI ILVES: ÕPILASED SAID KOOLIS KARISTUSE PAREMPOOLSETE VAADETE TÕTTU

Suurbritannia vestlusraadios "LBC" oli Nick Ferrari šokeeritud, kui tema teismeline poeg ja 2 klassikaaslast said koolis karistatud kinnipidame näol, kuna arvati, et nad võiksid pooldada UKIPd (Briti Iseseisvuspartei) ja nende vaated on liialt parempoolsed.

Õpetaja ütles neile, et "kõik UKIP valijad on rassistid" ja seepärast on nad karistuse täiesti ärateeninud! Pois isa ei suutnud uskuda, et see juhtus tema poja koolis ja kirjeldas vahejuhtumit kui "ennekuulmatut ja absurdset!"
Pealegi teatati isale, et ta teisemine poeg võiks loobuda oma kolledžist (seda teatas juhendaja Tommy Robinson), kuna tema vaated on liialt parempoolsed.

17-aastane tüdruk ütles: "Mulle anti viinane hoiatus liiga parempoolsete vaadete pärast. Vastasin, et see klassiruum on täis "vasakukäelisi" õpilasi!"

Olen kinel, andke vasakpooletele liberaalidele veel veidi aega ja ka meil jõuavad asjad kindlasti koolides nii kaugele, seni julgevad nad sõimata vaid EKREt ja õppeasutustes veel õpilasi nende vaadete pärast ei mõnitata.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2018/10/british-boy-given-detention-at-school-for-suggesting-hed-vote-ukip/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP